GDS ERP

GDS ERP

Bemutatás

ÜGYVITELI RENDSZER
Integrált vállalatirányítási rendszer, testreszabott ügyviteli megoldások kifejezetten Önnek!
A GDS ERP teljesen a megrendelő igényeire szabható, moduláris felépítése miatt alkalmas gyártó, értékesítő és kereskedő cégek számára. Ez mit is jelent pontosan? Tanácsadóink először elemzik cége minden apró folyamatát, annak érdekében, hogy a GDS ERP alapmodeljét kifejezetten az Ön cégére illesszék. A GDS ERP ugyanis az Ön egyedi problémáira fog, egyedi segítséget nyújtani. A rendszer segítségével egyszerűsödik a cég mindennapjai során alkalmazott folyamatok adminisztrációja, a szoftver megkönnyíti és gyorsítja a vállalkozás működését, növeli versenyképességét.
TELJESEN TESTRESZABOTT
A programot alakítjuk az Ön cégére, és nem fordítva! Elemzőink felmérik cége minden apró folyamatát, és fejlesztik, alakítják az GDS ERP rendszerét kifejezetten az Ön cégére.
ÉRTESÍTÉSEK
A rendszer értesítésekkel segíti mindennapjait, legyen szó az elfelejtett ajánlatok kezeléséről, adatszivárgás észlelésében, információáramlás nyomon követésében, sőt azt is jelzi, hogy szükséges van-e bármilyen beavatkozásra!
AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK
Az GDS ERP használata során Önnek olyan érzése lesz, mintha egy speciális röntgengép birtokába jutott volna. Mindet azonnal látni és tudni fog cégéről, a legapróbb részletekig.
FELHASZNÁLÓBARÁT FELÜLET
Az GDS ERP felépítése az egyszerűség elvét követi, így a kezelése teljes mértékben felhasználóbarát. Mindenek mellett segítünk ügyfeleinknek a használatban, úgy, hogy a fejlesztésekről nem csak egy kézikönyvet kapnak, de oktatóvideókkal reprezentáljuk az új funkciók működését.
HATÉKONYSÁGNÖVELÉS
A hatékony folyamatkezelésnek köszönhetően az adminisztrációra fordított idő jelentősen csökkenhet, így mindenki azzal az értékteremtő folyamattal tud foglalkozni, ami valójában a feladata. Az esetleges vadhajtásokat, az aktuális információknak köszönhetően gyorsan, és hatékonyan tudja kezelni az arra hivatott vezető, így nő a cég hatékonysága, termelékenysége.
GDS ERP
GDS ERP
GDS ERP
GDS ERP

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 8 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák