GSS Group Hungary Kft. bemutatása

Cégünk egy összetett portfolióval lépett piacra 2011-ben. Célunk, hogy megragadjunk minden informatikai, technikai és szervezeti lehetőséget, mely partnereink számára költséghatékony, árbevétel növelő megoldást jelent.

Ezt a küldetést sugallja nevünk is, mely a Global Sales Support kifejezésekből alakult ki. Alapvetően technikai, informatikai beállítottságúak vagyunk, de hiszünk abban, hogy az informatikát nagyon jól lehet használni az értékesítésben és az üzleti életben.

Így a fő irányvonalunk az informatika, mely ügyviteli, szállítmányozási és logisztikai ágazati szoftverfejlesztéssel foglalkozik. Saját fejlesztésű kereskedelmi szoftverünk a SalesBond, területi képviselő csapatokat, területen dolgozó munkatársakat támogat.

Erre a szoftverre építettünk fel egy másik üzletágat, a kiszervezett termékképviselet szolgáltatásunkat.

Harmadik ágazatként egy új területre nyitottunk 2018-ban. A Simpra éttermi szoftvercsalád hivatalos disztribútora lettünk.

Hiszünk abban, hogy a GSS csapatban lévő tudás, az ágazatok közötti szinergiák segítenek folyamatosan megújulni és teljesíteni a piac igényeit partnereink megelégedésére.

Mottónk: A minőség a fejekben kezdődik. - C. Borgward