GTSG Kft. bemutatása

Cégünkről
Cégünk, a GTSG Kft. jogelődjétől számítva 1985-től foglalkozik gazdasági-műszaki ellátást támogató programrendszerek fejlesztésével, és felhasználói (számítástechnikai és üzemeltetési) támogatásával. 1993-tól kezdve éttermek, kávézók, szállodák és egyéb vendéglátóipari egységek igényeit is kielégítő programrendszereket is készítünk, felhasználva a korábbi évek tapasztalatait.
Filozófiánk
Valljuk, hogy szoftver-hardver eszközeink értékesítése után partnereinkkel a kapcsolat nem szakad meg, számukra továbbra is támogatást nyújtunk. A elmúlt, több mint húsz esztendő alatt, s a jövőben méginkább, folyamatosan arra törekedtünk és törekszünk, hogy partnereink az általunk nyújtott szolgáltatásokkal elégedettek legyenek. Mindezen célkitűzések mellett fontos szempont számunkra ügyfeleink rugalmas, gyors és pontos kiszolgálása.
Jövőképünk
A környezettudatos életmód és munkavégzés, természet közeli gondolkodás elterjedése partnereink körében is, ezt hírleveleink tartalmában igyekszünk közvetítetni feléjük, például azon felkéréssel, hogy régi, már nem használt pénztárgépeiket juttassák el hozzánk, hogy mi megfelelő körültekintéssel a szabályoknak megfelelően gondoskodjuk újrahasznosításukról.
Küldetésünk
Egy tiszta, környezettudatos munkahely megteremtése, ahol a munkavállalók a természet kihasználása nélkül, azzal összhangban végezhetik mindennapi feladataikat, hogy a GTSG kft által hagyott ökológiai lábnyom minél kisebb legyen. Mit teszünk ennek érdekében? A GTSG Kft. munkatársai számára a környezeti fenntarthatóság alapvető fontossággal bír. Cégünk mindennapi munkája során újrahasznosított papírra nyomtat, a hulladékot szelektíven gyűjti, légkondicionáló készüléket nem használ és az áram és víztakarékosságra fokozottan ügyel. A székhelyünk környezetében található közel 2000 négyzetméteres zöldterület gondozásáról is gondoskodunk, és cégünk alkalmazottai rendszeresen sportolnak. Rendszeres résztvevői vagyunk a Critical Mass biciklis felvonulásnak, emellett támogatjuk a kerékpárral a munkahelyre programot. Idén két, kirándulással egybekötött szemétszedést szerveztünk a Badacsonyban és a Budai – hegyekben, ahol természetes közegben, és hasznos időtöltés mellett szereztünk közös élményeket. Szervezetünk sikere ezen a területen többek között abban rejlik, hogy munkavállalóink szívesen végzik a rájuk szabott feladatokat egy kellemes, szennyezéstől mentes környezetben. A szelektíven osztályozott és gyűjtött hulladékot saját költségünkön magunk szállítjuk el a helyi hulladék udvarba.