Helix

Helix

Bemutatás

Rendszerünk a partneri megkereséstől a gyártás folyamatán keresztül a számlázásig biztosítja vállalata számára az ügyviteli folyamatok összefogását. Emellett gyors és hatékony segítséget nyújt a magas szintű ügyfélkiszolgálásban.

Széles körű lekérdezési lehetőség által statisztikák, kimutatások, illetve a gyártás, értékesítés bármely adata hozzáférhetővé válik néhány perc alatt. A rendszer lehetővé teszi Önnek ügyviteli folyamataiban az ellenőrizhetőséget, a folyamatosságot, és a lekérdezhetőséget.
Segítséget nyújtunk a gyártási folyamatot megelőző és az azt követő feladatok kezeléséhez, ezáltal optimalizálva folyamatait, növelve cége bevételeit. A gyorsan változó vevői igényekre is rugalmasan reagálhat a folyamatok újratervezésével. Költséghatékony, mivel egy rendszerben kezelheti folyamatait. Összefogja a számlázást, a készletkezelést, a gyártás folyamatainak kezelését, és amire még szüksége van. Komplex ügyviteli szoftverünket komoly biztonsági elvárásoknak megfelelően alakítottuk ki, így cége adatait biztonságban tudhatja.
Helix
Helix

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 49 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák