ROSE SOFTWARE Kft. bemutatása

Cégünk 2000 óta van jelen az ügyviteli szoftverek piacán. Azóta évről évre növekedtünk, az előző év eredményét mindig többszörösen is sikerült túlszárnyalnunk.

Mi a titkunk? Egyszerű. Rájöttünk, a kis- és közepes vállalkozásoknak is meg kell adni a lehetőséget, hogy ügyviteli folyamataikat okos alkalmazásokkal támogassák. Olyan “dobozos szoftverekkel”, amelyeknek árfekvése a kis- és közepes vállalkozások számára sem jelent túl nagy terhet, azonban ezek a szoftverek tudásukkal remek táptalajt jelenthetnek piaci részesedésük növeléséhez.

A Helix Software termékcsalád pont ilyen “okos” ügyviteli megoldásokat kínál Önnek, az Ön cégének is megfelelő árfekvésben. A Helix szoftverek kiemelkednek versenytársaik közül, ugyanis nemcsak egy célzott problémára kínálnak megoldást, hanem az ügyviteli folyamatokat komplexen és dinamikusan széles körben lefedik.

Megoldásainkkal maradéktalanul lefedhetők a pénzügyi folyamatok, a készletkezelés, a webáruház menedzselése, de az olyan folytonosan visszatérő feladatok is, mint például a számlázás és rendelés teljes egészében automatizálhatók. Így a növekedéshez csak egyetlen ügyviteli szoftverre van szüksége, a Helix Software-re!

Helix

Helix

    (0)

Rendszerünk segítségével hatékony eszközt adunk a felhasználóink kezébe az ügyviteli és a gyártási folyamatok ...