HELM

HELM

SPOT Kft.

SPOT Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A HELM On-prem ügyviteli megoldás:
• a HELM Standard korszerű, kis- és középvállalatok részére optimalizált vállalatirányítási rendszer.
• magában foglal minden olyan hasznos funkciót a cég ügyviteléhez kapcsolódóan, amelyek a vállalkozásoknak valóban lényegesek, ugyanakkor tekintettel van a KKV sajátos helyzetére, így moduláris felépítésű és egyszerű, gyors, költséghatékony bevezetést tesz lehetővé.
• a HELM On-prem nem pusztán egy ügyviteli rendszer, hanem egy olyan komplex üzleti szolgáltatáscsomag, amely rugalmasan, az ügyfél valós igényeihez és lehetőségeihez igazodva támogatást nyújt a rendszer teljes életciklusa során, a felmérés és bevezetés fázisától egészen a stabil támogatási időszakig.
• felismertük, hogy a legtöbb vállalkozás örömmel döntene új, korszerű vállalatirányítási rendszer bevezetése mellett, ha elkerülhető lenne az átállással, az új rendszer bevezetésével, a napi folyamatokban keletkező zavarokkal járó kockázatvállalás.
• a HELM On-prem olyan szolgáltatás, amely keretei között a felméréstől az élesítésig az Ön tempójához és igényeihez igazodva dedikált, professzionális projektvezető, és az általa koordinált szakmai csapat végzi a felmérést, testre szabást, támogatja a sikeres átállást, és biztosítja az eredményes bevezetést mindezt rugalmasan, hatékonyan.
HELM
HELM
HELM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 24 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák