HostWare ARU

HostWare ARU

HostWare Kft.

HostWare Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A HostWare ARU Áruforgalom rendszer alapvető funkciója a vendéglátóiparban előforduló ételnyersanyagok és italok készletnyilvántartása, a készletgazdálkodás támogatása, leltárelszámolás biztosítása, valamint az árukészletre vonatkozó elő és utókalkuláció támogatása. Megoldja a szállítóktól történő beszerzések és a házon belüli készletváltozások adatainak naprakész nyilvántartását. Lehetőséget nyújt a készletek, illetve a forgalom állapotának, valamint alakulásának nyomon követésére az egyes szállítókra, üzemegységekre, raktárakra és cikkekre vonatkozóan. Elvégzi a leltározás eredményének kiértékelését. A szoftver integrált részét képezi cégünk termékpalettájának, így kapcsolódhat a HostWare VEN éttermi számlázó, a szállodai munkát támogató HostWare FRO front office, valamint a HostWare FOK főkönyvi könyvelés rendszerekkel. A programok használatához Windows 10 operációs rendszert futtató számítógépekre van szükség.

Megrendelések
Szerződéses árak nyilvántartása szállítónként. Minimum, maximum készletek beállítása. Megrendelések készítése, követése. Beérkezett megrendelések automatikus könyvelése.

Számlák, szállítólevelek rögzítése
A mozgásnemek használatával egy képernyőn elvégezhető az összes lehetséges készletmozgatás, úgymint: beszerzések, visszáruk, házon belüli készletmozgások, selejt, személyzeti étkezés, felhasználás stb. A program az alábbi készletvezetési metódusokat támogatja: • mennyiségi készletvezetés súlyozott beszerzési átlagáron • FIFO módszer szerinti készletvezetés • Értékbeli készletvezetés beszerzési áron • Értékbeli készletvezetés eladási áron Az úgynevezett konyha vagy termelő hely típusú egységekben opcionálisan beállítható, hogy a program engedélyezzen negatív készletet.

Leltár
A HostWare ARU leltár funkciója segítségével könnyen és pontosan elvégezhető az üzletek készletelszámoltatása. Lehetőség van arra, hogy leltárívet nyomtassunk, amelyen azok a cikkek szerepelnek, amelyekből van vagy a leltáridőszakban volt készlet az üzletben.
HostWare ARU
HostWare ARU
HostWare ARU
HostWare ARU

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák