HostWare FOK

HostWare FOK

HostWare Kft.

HostWare Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A folyószámla-főkönyvi rendszer magában foglalja a vevői- és szállítói folyószámla valamint a banki és  a pénztári szoftver modulokat. Közvetlenül éri el a szállodai integrált rendszer értékesítési szoftvereinek számláit és készletnyilvántartó szoftvereinek mozgásait.

Főkönyvi könyvelés
Ez a funkció ad lehetőséget a bizonylatok könyvelésére, az egyénileg vagy kötegelten lekönyvelt tételek megtekintésére. A kereső funkció segítségével, napló típusra, bizonylattömbre, könyvelési dátumra lehet szűrést végezni.
Vevői, Szállítói Folyószámla
A Folyószámla modul a Főkönyvi modul nélkül önállóan is használható. A modul segítségével vevői és szállítói számlák teljesítettsége könnyen lekövethető.
Vevői számlák nyilvántartása
Ez a funkció ad lehetőséget a Folyószámla feladás funkció által bedolgozott, a Kimenő számla készítés opció segítségével előállított számlák megtekintésére, illetve kézi bizonylattömbben kiállított számlák rögzítésére. A kereső funkció segítségével Számlaszámra, Hivatkozási számra, Számla jellegre (előleg, normál, végszámla) Partner kódra, Fizetési módra, Könyvelési státuszra lehet szűrést végezni. A Kontírozás funkció segítségével a Szolgáltatáskódban előre felparaméterezett kontírozást meg lehet bontani, felül lehet bírálni.
Szállítói számlák nyilvántartása
Ez a funkció ad lehetőséget a szállítói számlák rögzítésére, a berögzített tételek megtekintésére. A kereső funkció segítségével, Számlaszámra, Bélyeg‐bizonylatszámra, Hivatkozási számra, Számla jellegre, Partner kódra, Könyvelési státuszra lehet szűrést végezni. A számla rögzítésekor meg lehet határozni a Számla típusát, melynek segítségével később listázni lehet e típusok alapján, illetve az Áru és (anyagi) Eszköz típusoknál az Áruforgalmi és az Anyagnyilvántartó alrendszerekben berögzített szállítólevelek likvidálása ez alapján történik.
Pénzügyi teljesítések
A funkció segítségével a vevői és szállítói kiegyenlítések (Bank) rögzítése oldható meg. A Partner kiválasztását követően a program felajánlja a partnerhez tartozó teljesítetlen (rendezetlen) számlákat. Devizás számla kiegyenlítés esetén, automatikus árfolyam különbözet számítás történik. A Bizonylat könyvelése funkció segítségével indítható a bizonylat könyvelése.
Házipénztár
A Házipénztár modul segítségével elkészíthető a Bevételi és Kiadási pénztár bizonylat, a Napi pénztárjelentés vagy Időszaki pénztárjelentés. A bizonylatok rögzítése jogcímek alapján történik. A jogcímeket úgy célszerű kialakítani, hogy a pénztáros könnyen tudjon dolgozni vele. A jogcímek mellé elhelyezhető a főkönyvi szám, ahova az adott gazdasági eseményt könyvelni kell, így a főkönyvi feladás könnyen elvégezhető. Valuta pénztárat is lehet a házipénztárral kezelni. A napi pénztárba történő első bejelentkező lesz az adott pénztár Kassza felelőse. A napi pénztárat csak a Kassza felelős tudja lezárni.
Vezetői információ
A modullal ‐ különböző szempontok alapján ‐ korlátlan számú mérleg‐ és eredményszámítás, illetve kimutatás készíthető. A mérleg táblák segítségével lehetőség nyílik a főkönyvi számlák tetszőleges csoportosítású és többszintű lekérdezésére ‐ akár üzemegységenként is.
Tárgyi eszköz rendszer
Alapvető funkciója a cégen belüli tárgyi eszköznek minősített cikkek nyilvántartása.
HostWare FOK
HostWare FOK
HostWare FOK
HostWare FOK

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák