HRGen

HRGen

NFW Kft.

NFW Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A HRGen egy magyar fejlesztésű GDPR konform Humán erőforrás menedzsment szoftver, amely segítségével megvalósítható a toborzási és kiválasztási folyamattól kezdve, a beléptetés adminisztrációján át, a próbaidős értékeléseken keresztül a képzési és karriertervek és azok visszaméréséig a teljes humán erőforrás kezelés. A rendszer képes az alkalmazotti történet transzparens követésére, minden adott munkavállalóhoz kapcsolódó esemény, egy kattintással elérhető, reportolható.

Toborzási folyamat követése

Az első kapcsolatfevtételtől a beléptetésig követhető folyamat. Területenként, pozíciónként indíthatunk toborzási folyamatot, megadható az egyes kampányok idő intervalluma, munkaerő igény (létszám). A jelentezések az egyes toborzási folyamathoz kapcsolhatóak, a toborzási folyamat státuszolható. A jelentkezők adatai a rendszer segítségével egyszerűen megoszthatóak a kiválasztásban részt vevő vezetőkkel, akár különböző nyelvű emailekben. A rendszerben követhetőek az egyes interjú körök, és azok eredménye.

A jelentkezők csoportosan kezelhetőek a rendszer által kiküldött (elutasítás, interjú időpont egyeztetés, üzemorvosi vizsgálat) segítségével.

Keresés a HR adatbázisban

Egyszerű és összetett keresés végezhető a jelentkezők adatbázisaiban. A keresés vonatkozik az önéletrajzok tartalmára, és a HR-es kollégák által a jelentkezőkhöz kapcsolt címkékre, megjegyzésekre is.

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák