NFW Kft. bemutatása

Szoftverfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozunk, szenvedélyünk az alkotás. Abban hiszünk, hogy a sikeres szoftverfejlesztés és rendszer bevezetés kulcsa a megrendelővel való szoros és aktív együttműködés. Az igényeket megértve hatékony vállalati szoftvereket építünk.

Odafigyelünk az ügyfeleinkre, azért, hogy megértsünk az üzleti folyamatait, problémáit, ezáltal a lehető legjobb megoldást tudjuk javasolni. Megrendelőinket folyamatosan bevonjuk a fejlesztésbe, működő szoftvert mutatunk, hogy időben megtörténhessenek szükséges korrekciók.

Szoftvereink fejlesztése és bevezetése agilis szoftverfejlesztési elvek szerint történik. Célunk a szállított érték maximalizálása, azért hogy a megrendelő által priorizált igényeknek legjobban megfelelő szoftver készüljön el és kerüljön bevezetésre az elvárt határidőre.

Az általunk épített rendszerek továbbfejleszthetőek, a változásokra való reagálást, ügyfeleink változtatási igényeit nem nyűgnek, hanem a folyamatos fejlődés motorjának tartjuk. A rendszer bevezetések során meglévő termékeinket is testreszabjuk ügyfelünk igényei szerint.

HRGen

HRGen

    (0)

A HRGen egy magyar fejlesztésű GDPR konform Humán erőforrás menedzsment szoftver, amely segítségével megvalósí...