I4Log

I4Log

Bemutatás

Az Adamo Standard ERP funkciókon túl az I4LOG egy, a digitalizálódó gyártási folyamatokat támogató keretrendszer, ami megoldásokat nyújt a különböző iparági területek számára. A termelő berendezések többsége ma is rögzíti a gyártási és műszaki adatokat, sok esetben egyedi formátumban közlik is őket a világgal, de egységes adatbázisba töltésüket és együtthatásaik elemzését nem oldják meg. Az igazi hozzáadott értéket az jelenti, ha ezeket az adatokat –az irreleváns részektől megtisztítva– összekapcsoljuk és felhasználjuk a folyamatok javítására irányuló döntéshozatal során.

Az I4LOG képes a Smart Factory IT oldali támogatására, azaz az Industry 4.0 ajánlás céljainak megfelelően gyártósori adatgyűjtést, adatelemzést, és döntéstámogatást nyújt a minőségbiztosítás, karbantartás optimalizálás, energia/anyag felhasználás területén.

Szolgáltatások
- Hibahelyzetek előrejelzése – A keletkező hibák nagy része nem a felismerés helyén keletkezik, hanem pl. az előző gépek működésére vagy a raktározási körülményekre vezethető vissza. Kulcsfontosságú a hibahelyzetek időben történő felismerése, előrejelzése.
- Hibafelismerés - Fontos a széles körű termék- és gyártási adatok alapján történő autonóm hibafelismerés. Ehhez egyértelműen és megbízhatóan azonosítani kell a termékeket, s a gyártási program és a minőségbiztosítási előírások figyelembevételével kell értékelni a mért jellemzőket.
- Minőségbiztosítás – A termékminőség felügyeletét szolgálják a teljes körű monitorozó, adatgyűjtő és elemző megoldások.
- Nyomon követés - A termékek életútjának a nyomon követése, az információk bizonyíték erejű tárolása a kiszállítást követően is biztosítja a minőségbiztosítási és hatósági vizsgálatok gyorsabb, gazdaságosabb és megbízhatóbb végrehajtását.
- Környezeti felügyelet – A termelés hatékonyságát, a termék minőségét sok esetben befolyásolják a környezeti jellemzők, illetve ezek időbeni változása. A befolyást gyakoroló tényezők objektív megfigyelése növelheti a termelés hatékonyságát.
- Karbantartás támogatás – A gyártósori gépek karbantartási szükségletei előre jelezhetők a gyártás közben keletkező valós tényadatok feldolgozásával. A elemzésekre alapozott, összehangoltan tervezett megelőző karbantartásokkal csökken a váratlan helyzetek száma, s ezzel együtt az állásidő és a járulékos költségek.

A fenti koncepciónak megfelelő kiber-fizikai termelő rendszerek nem csak a termelés tervezését és optimalizálását segítik, de támogatják a karbantartás menedzsment funkciókat is. A termelési körülményekben beállt változások, mint információk egységesen és gyorsan a döntéshozók rendelkezésére állnak. A teljes körű monitorozással és az állapotváltozások előrejelzésével az állásidők és veszteségek csökkenthetőek, az erőforrások felhasználásának hatékonysága növekszik.
Megoldásunk integrálásával a gyártók nagyban javíthatják versenyhelyzetüket.
Az I4Log Ipari Modul minden olyan gyártósorhoz kiválóan illeszthető, ahol a gyártásról adat keletkezik, vagy utólagos megoldásokkal adat
I4Log
I4Log

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 7 500 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák