IDEASOL CRM

IDEASOL CRM

Bemutatás

Az IDEASOL CRM Rendszer a kezébe ad minden eszközt, amely a sikeres értékesítéshez szükséges. A legtöbb hasonló rendszerrel ellentétben az IDEASOL CRM rendszer vállalati struktúra szinte minden szintjét támogatja, a marketingtől kezdve az értékesítésen és az ügyfélszolgálaton át egészen a vezetői szintig.

Célpiacai feltérképezésével és a piacon lévő ügyfelek tökéletes kiszolgálásával növekszik forgalma. Emellett a CRM rendszer segítségével új ügyfeleket talál és a meglévő ügyfelei igényeit kutatva további termékeket és szolgáltatásokat értékesít.

A CRM rendszerből az üzletkötők részletes információkat kapnak az ügyfél igényeiről, az ügyféllel történt kommunikációról (e-mail, telefontörténet), ezzel elősegítve az eladások számának növekedését. Felhasználóbarát rendszerének köszönhetően az IDEASOL CRM jelentősen meggyorsítja az értékesítés folyamatát. A lehetőségek nem vesznek el, minden kapcsolat, minden átadás nyomon követhető, mérhető.

Az IDEASOL CRM rendszerben az ügyfélszolgálat munkája, folyamatai nyomon követhetők, minden ügyfélkérdés, reklamáció, panasz, értékesítési lehetőség könnyedén rögzíthető, a megfelelő részlegnek, felelősnek továbbítható. Cége professzionális terméktámogatást ad a színvonalasabb ügyfélszolgálat segítségével.

A középvezetők pontos képet kapnak a beosztottak elvégzett és adott időszakra elvégzendő feladatairól. A cég eredményessége, az eredmények forrása eddig elképzelhetetlen módon láthatóvá válik a CRM rendszer által készített jelentések és statisztikák segítségével.

Az IDEASOL CRM Rendszer rendkívül széleskörű felhasználhatóságát átfogó funkcionalitása teszi lehetővé.

IDEASOL CRM
IDEASOL CRM
IDEASOL CRM
IDEASOL CRM
IDEASOL CRM
IDEASOL CRM

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák