IDEASOL Magyarország KFt. bemutatása

Az IDEASOL Magyarország Kft. legfőbb küldetése olyan felhasználóbarát, innovatív szoftverek fejlesztése, amelyek nagymértékben hozzásegítik ügyfeleit az üzleti sikereik eléréséhez és álmaik megvalósításához.

Termékeink forgalomnövelő és költségcsökkentő hatásúak, hatékonyabbá teszik a munkavégzést, a cégen belüli együttműködést, az információáramlást, egyszóval minden vállalkozás számára jelentős fejlődést jelentenek. Célunk egy olyan munkahely megteremtése, ahol a szoftverek nagymértékben segítik az ügykezelést és az ügyfelekkel való kapcsolattartást, miközben a belső munkafolyamatokat is támogatják. Ügyfeleink olyan cégek, akik készek részt venni a folyamatos fejlődésben, akik hisznek az innovációban, és akik nem elégszenek meg az átlagossal, mert szükségük van egyedi megoldásokra.

A szolgáltatási háló már nem a jövő, hanem a jelen technológiája, amely lehetővé teszi Önnek és cégének, hogy minden információ elérhetővé váljon bármikor, bárhonnan. Hozzáférhetnek cége értékesítői az ügyfelek telephelyén, vagy akár a cégvezető a világ másik felén mobiljáról, mindezt biztonságos, akár banki szintű titkosítással.

IDEASOL CRM

IDEASOL CRM

    (0)

AZ IDEASOL CRM Rendszer az egyik leghatékonyabb eszköz a forgalom maximális növekedésének eléréséhez! Növeli ü...