Iglu Rendelő

Iglu Rendelő

Bemutatás

A program egyszerű módon valósítja meg egy fogászati szakrendelés alap adminisztrációját. Használatával könnyen nyilvántarthatóak, visszakereshetőek a betegek személyi adatai (+anamnézis, gyógyszer érzékenység), megjelenésenként rögzíthetőek az orvosi, vizsgálati adatok (fogászati státusz, kezelések) Megjelenésenként több recept rögzíthető, nyomtatható, a felírt vények alapján egyszerűen elkészíthető az OEP számára szükséges időszakos jelentés.

Az információk az adattárból könnyen és gyorsan előkereshetőek nem csak a személyi adatok közül, hanem a megjelenés adatokból is, a keresés akár szövegrészletre is történhet.

A gyors adatrögzítés érdekében a szöveges adatok kitöltéséhez sablonszövegek, funkcióbillentyűvel választható sablon-mondatok használhatóak.

A program kialakításánál a fő cél az egyszerű kezelhetőség, az áttekinthetőség, valamint az adminisztrációs munka gyorssá tétele volt. Ennek érdekében az orvosi gyakorlatban figyelembe vehető adatok köre racionalizálásra került (minimális a kötelezően kitöltendő adatok száma), a leletek sablonok használatával elkészíthetőek.

Iglu Rendelő
Iglu Rendelő
Iglu Rendelő
Iglu Rendelő

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: KisKözépNagy
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák