IML Kft. bemutatása

Cégünk több mint 10 éves múltra visszatekintő, egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozó vállalkozás. Több olyan projektben vettünk részt, melynek eredményeként jelenleg is, több száz felhasználó által működtetett rendszerekkel büszkélkedhetünk, és reményeink szerint a jövőben is több, informatikai feladatot tudunk sikeresen megvalósítani. Sok éves tapasztalatainkat igyekszünk a mai technológiai és gazdasági környezetben is tovább bővíteni és szolgáltatásainkat, minél magasabb fokon biztosítani ügyfeleink számára.

Tapasztalataink az ügyviteli rendszerek fejlesztésétől kezdve a műszaki és speciális vezetői döntéstámogató rendszerek fejlesztéséig terjed. Célunk olyan alkalmazások fejlesztése, mely a mai korszerű technológiák alkalmazása mellett, a felhasználók minél hatékonyabb és kényelmesebb kiszolgálását tüzi ki célul. A fejlesztés során maximálisan előtérbe helyeztük a papírmentes iroda (elektronikus dokumentumtár/ számlázás/EDI) és költségmegtakarítási szempontokat (belső elektronikus kommunikáció támogatása, chat/video chat, e-mail bizonylatkezelés, SMS), hogy az Ön vállalkozása rendszereink használatával erőforrásokat szabadíthasson fel, így pénzt és időt takaríthasson meg. Rendszereinket folyamatosan fejlesztjük az ügyfeleinkkel egyeztetett igények alapján, és cégünk hosszú távú együttműködésben és teljes körű kiszolgálásban gondolkodik.

Cégünk fő terméke az INNOWAIR névre keresztelt Kereskedelmi és Vállalatirányítási Rendszer. Az INNOWAIR fejlesztését az elmúlt években a piacon jelentkező technikai kihivásokat figyelembevéve, és a rendszereinkkel kapcsolatosan jelentkező felhasználói visszajelzéseket elemezve végeztük. A cégünkkel kapcsolatba kerülő vállalkozások a vállalkozás folyamataira, egyedi igényeire szabott INNOWAIR megoldást kapja, így cégének nem kell kompromisszumot kötnie, teljes mértékben az Ön igényeit tartjuk szem előtt rendszerünk testreszabásakor.

Ha az Ön cége már rendelkezik informatikai megoldással, de funkcióiban nem korszerű vagy nem fedi le vállalkozása működési folyamatait, és nincs megfelelő szakmai háttér a rendszer továbbfejlesztésére, válasszon bennünket! Kérésére felmérjük informatikai rendszerét és javaslatot teszünk az Ön cégére szabott, általunk kifejlesztett INNOWAIR megoldásra. Rendszereink rugalmas az ügyfelek igényeire szabható technikák alkalmazása révén, gyorsan bevezethetők és használatba vehetők, valamint a beépített Helpdesk/hibajelentő funkció segítségével kollégáink azonnal segítséget tudnak nyújtani, ha problémába ütközik a használat során. Ha vállalkozása szeretne a kor kihívásainak megfelelő informatikai rendszert bevezetni, kérje bemutatónkat vagy ingyenes igényfelmérésünket. Ha magas színtű és könnyen kezelhető informatikai megoldásokat szeretne céljai eléréséhez és sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük tekintse meg munkáinkat és vegye fel velünk a kapcsolatot.