InnoManagement

InnoManagement

Innomedio Kft.

Innomedio Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A CRM modul az innoManagement SaaS ERP rendszer központi modulja. Rendszerünkben a legtöbbet használt kiindulópont maga a partner, legyen szó ügyfélről, beszállítóról, vagy alvállalkozóról.

CRM rendszerünk segítségével végigkövetheti a teljes értékesítési folyamatot, a kapcsolatfelvételtől, az ajánlat megírásán és kiküldésén keresztül, a tényleges teljesítésen át a számlázásig és utókövetésig.

Rendszerünket kifejezetten ajánljuk olyan vállalkozásoknak, amelyek nagyobb üzletkötői csapattal dolgoznak és kollégáik rendszeresen járják az országot.

Fejlett naptárrendszere segítségével a teljes ügyfél- és értékesítési történet végigvezethető. A találkozókról az értékesítők jelentéseket írhatnak a vezetők felé.

Teljeskörű e-mail integrációnknak köszönhetően az ügyfelekkel kapcsolatos minden levélben történ kommunikáció az értékesítési folyamat megfelelő pontjából rendelhető.

Értékesítőink teljesítményét különböző terv és tényalapú kimutatással mérhetjük és ösztönözhetjük, versenyhelyzetet teremthetünk köztük.

Feladatkiosztó rendszerünk használatával minden indított feladatlánc végigkövethető, az értékesítési folyamathoz köthető.

Árajánlatkészítő modulunk segítségével gyorsan és könnyen tud egy-egy értékesítési folyamatra személyreszabott ajánlatokat generálni.

A CRM modul része egy teljeskörű számlázó rendszer, amelynek segítségével tényleges pénzügyi adatokat is köthetünk az értékesítési folyamathoz.
InnoManagement
InnoManagement
InnoManagement
InnoManagement
InnoManagement

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 29 990Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák