Innovasol Hungary KFT bemutatása

Hunyad Viktor
CRM, üzleti és informatikai tanácsadó,
ügyvezető igazgató

Támogatom a vezetőket abban, hogy a sikeres üzletmenethez szükséges CRM ügyfélkezelési és informatikai megoldásokat megtalálják és hatékonyan alkalmazzák a saját cégükben.

A projekteket teljes életútjukon keresztül végigvezetem, a felméréstől kezdve a üzleti folyamatok átalakításán, a specifikáció megírásán, a tenderek lebonyolításán át a megvalósításig és az üzemeltetésig.

Az adott cégre szabott, megvalósítható gyakorlati tanácsokkal és megoldásokkal segítem a munkát, nem elméletekkel. Független tanácsadást nyújtok, minden üzleti helyzetre tudok akár kész, akár személyre szabott megoldást ajánlani.

Saját tanácsadói vállalkozásomat 20 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött 2015-ben alapítottam. A 20 év alatt szerzett tapasztalataim a CRM és az informatika minden területét lefedik: dolgoztam autóipari multinacionális nagyvállalatnál és magyar marketingügynökségnél; írtam ki tendereket megrendelőként és hajtottam végre azokat beszállítóként is.

Mindemellett tapasztalatokat szereztem informatikusként és marketingosztályon online és CRM-vezetőként is. Az eddigi ügyfeleim között a legváltozatosabb iparágak képviseltetik magukat az autóipartól a művészetekig.