iWise

iWise

iTWise Kft

iTWise Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

A jövő technológiája böngésző alapon

A rendszert nem kell a felhasználók gépére telepíteni, ezért nem lesz szüksége a meglévő hardverei cseréjére (internetezésre alkalmas gépek megfelelőek a rendszer futtatására), valamint a szoftver táblagépen, illetve okostelefonon is elérhető. A különböző telephelyeken dolgozó kollégák valós időben kaphatják meg a szükséges információkat, Ön pedig akár az otthonából is nyomon követheti cége működését.

Biztonság mindenek előtt

A központi adattárolásnak köszönhetően elég a szerver adatmentéséről gondoskodnia, így nem veszik el információ. Igény esetén munkatársaink segítenek cégének kialakítani a megfelelő mentési folyamatokat, ezáltal nyugodtan hajthatja álomra a fejét, adatait biztonságban tudhatja.

A szoftver felhasználónévvel és jelszóval azonosítja a kollégát, aki csak azt látja, ami neki szükséges. Jogosultsági csoportok létrehozásával (pl. Pénzügy, Adminisztráció), menüszinten szabályozható a funkciók elérése, így nem kell attól tartania, hogy bizalmas adataihoz illetéktelenek is hozzáférnek.

Távoli elérésnél a program https protokollt használ, ami egy biztonságos kapcsolatot garantál akkor is, ha a világ másik feléről akarja elérni az iWise-t.
A program van a felhasználókért….

…nem pedig a felhasználók a programért. Erről az alapelvről nagyon sok konkurensünk megfeledkezik. Csapatunk a fejlesztés során számtalanszor választja a nehezebb utat azért, hogy a felhasználók a szoftvert egy hatékony munkaeszközként használhassák, ne pedig egy örökös problémaforrásként tekintsenek rá. Ennek érdekében egyszerű menürendszert, az alapfunkciókra egyértelmű gombokat, és ergonomikus beviteli mező kialakításokat használunk.
Kapcsolat az irodával

Partnereink jogos igénye, hogy a tárolt adatokat programozói segítség nélkül Excelbe exportálhassa, illetve a gyorsabb feltöltés érdekében ugyanez a művelet visszafele is működjön, amire a programot alkalmassá tettük.

Előzze meg a konkurenciát

A program a tárolt adatokból előre generált, valamint a felhasználó egyedi igényei alapján összeállított riportokat képes szolgáltatni, amelyekkel valós időben követheti cége működését, így időben tud reagálni a piac változó igényeire. A listákat, akár menet közben is elérheti, így bárhol gyors és megalapozott döntéseket hozhat.
iWise
iWise

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 4 600 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép

Értékesítő szoftvercégek

Enterprise Software Magyarország Kft.

Enterprise Software Magyarország Kft.

Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák