Bemutatás

A JustDoo egy időgazdálkodás alapú projekt -és feladatkezelő szoftver, amelyet a vezetői, irodavezetői feladatok és csapatmunka támogatására hoztunk létre.
A JustDoo alkalmazás tervezésénél figyelembe vettük a legújabb időgazdálkodási, hatékonysági és vállalkozás szervezési elveket.

Az alkalmazás felhő alapú, így elérhető egyetlen böngésző segítségével, nincs szükség telepítésre vagy egyéb szoftveres vagy hardveres feltételekre. Az alkalmazás mobiltelefonról vagy tabletről is elérhető az erre készített Android és IOS alkalmazások segítségével. Ezek használata nem kerül többlet költségbe és ezek segítségével offline, azaz internet kapcsolat nélkül is elérhetőek a feladatok, projektek és egyéb információk, amiket a rendszerbe bevitt.

A rendszer alkalmas a vállalat folyamatainak irányítására a feladatok kiadására, delegálására vagy a projektek menedzselésére. Alkalmazható az ügyfelekkel való kapcsolat támogatására is, az ügyfelekkel kapcsolatos feladatok dokumentálására.

Növelje személyes hatékonyságát és cége szervezettségét egyszerre! Ellenőrizze a kiadott feladatokat bárhonnan, bármikor.
JustDoo
JustDoo
JustDoo
JustDoo

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 114 300Ft-tól, Évente
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák