JUTA-Soft Kft. bemutatása

A JUTA-Soft Kft Online rendszereit az új törvényi szabályozások, a modern értékesítés automatizálódása és az ennek kapcsán felmerülő új vásárlói igények hívták életre.

Kassza rendszerereink különböző hardverkonfigurációkat tesznek lehetővé, melyet a felhasználó igényeinek, szükségleteinek megfelelően lehet összeállítani, melynek végeredményeként egy könnyen kezelhető, az eladási műveleteket gyorsan, gördülékenyen lebonyolító rendszer birtokába kerül a felhasználó. Kasszarendszereinkkel jelentős mértékben növelheti az értékesítés hatékonyságát, annak ellenére, hogy a kiépítése nem igényel komoly befektetést.

Az Online POS rendszerünket leginkább azoknak ajánljuk, akik dizájnos modern kinézetre, vagy érintőképernyős használatra vágynak, de mindenki számára jó megoldás lehet, aki egy könnyen kezelhető jól működő rendszert szeretne. A rendszer alkalmas a nagyobb forgalmú üzletek számára (pl.: élelmiszer üzletek, nagyobb forgalmú Nemzeti Dohányboltok, aprócikk üzletek) vagy olyan helyekre ahol fontos a modern kinézet (üzletházak, bevásárlóközpontok), de olyan helyekre is, ahol a szűk hely miatt nem tudnak elhelyezni külön monitort és számítógépet. Mivel a rendszer egyszerűsített számlát is képes kiállítani, azon üzletek számára is ajánljuk, ahol sok az ÁFA-s számla igény és nem akarnak külön nyomtatót használni erre a célra (pl.: Papír-írószerüzletek).

Rendszereink a Nemzeti Dohányboltok és trafikok számára is tökéletes választást jelenthetnek, mivel nyugtát és számlát is tudnak kiállítani, tudják kezelni az azonos kódon szereplő különböző termékeket és az egy termékhez kapcsolódó különböző árakat is. Az NDN Zrt. által hitelesített háttérprogramunkkal összekapcsolva, az NDN felé történő adatszolgáltatást is el tudja végezni a rendszer.

A program úgy lett kialakítva, hogy billentyűzettel, egérrel, és érintőképernyővel is teljes mértékben használható legyen, így minden felhasználói igényt ki tud elégíteni. A billentyűzettel és vonalkód olvasóval összekapcsolt rendszer rendkívül gyors eladást tesz lehetővé, így elkerülhetőek a hosszú sorok és az elégedetlen vásárlók.