KAMEX Kft. bemutatása

Miért érdemes mellettünk döntenie ?
A vásárlás után nincs egyéb rejtett költség, úgymint oktatási díj, telepítési díj, licenc díj. Persze amennyiben Önnek több gépes rendszere ,nagy forgalmú üzlete van és nem engedheti meg a nagyobb kimaradásokat az üzemeltetésben is tudunk segíteni.
Ha úgy dönt a későbbiekben, hogy új modulokra, funkciókra van szüksége, akkor ennek külön költsége van. De ez nem egy kényszer amit minden évbe fizetni kell csak azért, hogy a szoftverre nehogy megszűnjön a támogatás.
Ha kérdése van, vagy bármilyen probléma merülne fel működés közben, mindent megbeszélhet velem, a többit majd én intézem. Önnek nem kell különböző szakembereknek telefonálgatnia.
A szoftver nem igényel drága, speciális hardvert, legtöbbször a már meglévő, vagy az Ön által beszerzett eszközökre történik a telepítés, melyet akár a helyi számítástechnikai üzlet munkatársai is karbantarthatnak.
Éttermi szoftverünket a vendéglátóipar legjobbjaival együttműködve folyamatosan, nem ritkán a helyszínen fejlesztjük. Azért, hogy a végeredmény minél egyszerűbben használható legyen.
Mert ha olyan egyedi igényei merülnek fel, ami más ügyfeleinknek is hasznára válhat, akkor nem óradíjat számolunk fel, hanem előre megbeszélt fix költséggel dolgozunk. De az is lehet, hogy ezt a fejlesztést beépítjük az éttermi rendszer árába.