Lantál Trade Kft bemutatása

Társaságunk jelenlegi formájában 2011 márciusában alakult szoftver, hardver és elektronikus fogyasztási cikkek gyártására. Munkatársaink egy része, és jómagam több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk IT és elektronikai szakterületen. Így a szoftver és hardver nálunk elválaszthatatlanul összefonódik, lehetővé téve egyedi szoftver termékek, hardver eszközök készítését, javítását rendkívül költséghatékony áron.

Küldetésünk, egyúttal működésünk legfontosabb célja, hogy ügyfeleink számára olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, melyekre alapozva munkatársaink tevékenységüket az ügyfelek megelégedésére, korszerű és versenyképes szolgáltatásokat nyújtva végezhessék. A szolgáltatások minőségi fejlesztése mellett kiemelkedően fontos feladat az ügyfélközpontú gondolkodás. A cégünk szolgáltatásainak kialakítása, fejlesztése során kiemelten fontos szempont az ügyfelek, megrendelők elvárásainak való megfelelés. Ennek érdekében folyamatosan teszünk erőfeszítéseket munkánk színvonalának folyamatos emelésére, melynek már számtalan látható eredményei is vannak. Az új, korszerű technológiák választási lehetőségeket kínálnak a lehetséges alternatívák közül, ügyfeleinkre bízva hogy melyik mellett döntsenek.

Küldetésünk továbbá az IT piacon igen elterjedt, számítógép szaküzletek és szervizek rossz gyakorlatának felszámolása, miszerint javítani csak cserével lehet. Különösen laptop, és PC alaplapok esetében. Persze ez egyszerű és elegáns, főleg a mai dobd el és vegyél másikat világban, azonban drága is. Környezetünk védelme érdekében is rendkívül fontos a javítás, hisz minden egyes legyártott új egység elkészítése, majd megsemmisítése, főleg csak egyszerűen a kukába dobva, rombolja világunkat, ahol élünk. Minden megjavított eszköz csökkenti környezetünk szennyezését, és sokkal olcsóbb is lehet, mint a csere. Együttműködő partnereink segítségével országosan több száz ponton juttathatnak el javítanivalót hozzánk.

Kívánom, hogy Önöknél sosem romoljon el semmi, de ha mégis, remélem hamarosan ügyfeleink között üdvözölhetem Önt is!