LAURUS-SOLUTIONS Kft. bemutatása

A Laurus Solutions Kft. 2000-ben alakult, hogy kis és közepes vállalatok számára nyújtson innovatív IT megoldásokat.
A vállalat magyar-német tulajdonú, budapesti székhelyű jogi társaság.
A Laurus Solutions Kft. ISO 9001-es minősítéssel rendelkező, nemzetközi tevékenységet folytató informatikai megoldásokat fejlesztő cég. Fő tevékenységünk a különféle termelésirányítási és monitoring szoftverek fejlesztése és bevezetése, teljeskörű hálózati megoldások kialakítása, rendszer adminisztráció, valamint teljeskörű gyártásszervezés vagy akár telepítés. Németországi, lengyelországi kapcsolatainkkal valamint romániai leányvállalatunkkal folyamatosan fejlesztjük nemzetközi informatikai szolgáltatásainkat.

Célunk: komplett szolgáltatást nyújtani ügyfeleink Információs Rendszerének kialakításához, fejlesztéséhez és üzemeltetéséhez. Olyan megoldások fejlesztésére törekszünk, melyek függetlenek a felhasználók számától, költség minimalizáltak, a meglévő erőforrásokban rejlő lehetőségeket minél jobban kihasználva biztosítsák ügyfeleink akadálymentes növekedését.

Hisszük: azok a vállalatok tudnak sikeresen reagálni a gyorsan és folyamatosan változó környezetben, melyek Információs Rendszere átlátható, az információk keletkezési helyükön rögzítésre kerülnek, az adatmennyiség a döntésekhez szükséges szempontok szerint rendezett és bárhonnan elérhető.

Mi pontosan ezt nyújtjuk ügyfeleinknek!
Állandó és szerződéses munkatársaink jártassak a szoftverfejlesztés, rendszertervezés, gyártásvezetés, valamint az üzleti tanácsadás területén.