MDD 2002 Kft. bemutatása

BEMUTATKOZÓ
Az MDD 2002 Kft. több mint egy évtizede foglalkozik gyógyszerészeti- és orvosi adatbázisok, valamint szakértői rendszerek fejlesztésével. Szolgáltatási palettánkhoz tartozik a gyógyszeradatbázisok fejlesztése, egyedülálló egészségügyi informatikai rendszerek, valamint orvosi programok értékesítése. Néhány szolgáltatásunk teljesen egyedülálló az orvos informatikai szegmensben.
GYÓGYSZER ADATBÁZISOK
Vállalkozásunk célja, hogy egységes adatbázisba rendszerezze, és szakmai információkkal kiegészítse a Magyarországon forgalomban lévő gyógyszerek és gyógytermékek adatait. Adatbázisaink egyaránt szolgálnak információval az egészségügyi szakma (pl.: háziorvosok, magánorvosok, szakrendelők, kórházak, patikák) és a laikus közönség számára (pl.: drinfo.eum.hu, informed.hu), valamint az egyik legnagyobb orvosi médium a webdoki.hu portállal állunk stratégiai együttműködésben.
Gyógyszeradatbázisunk teljesen egyedülálló kölcsönhatás vizsgáló modullal rendelkezik. Gyógyszer-információs rendszerünk az összes nagy nemzetközi tudományos forrás alapján biztosítja a kölcsönhatások ellenőrzését, párhuzamos és enzim-szintű kölcsönhatásokat is. Rendszerünkben a BNO diagnózishoz kötött javallatok és ellenjavallatok a teljes gyógyszerkörre elérhetőek.
RP-INFO SZOTVER A MAGYAR ORVOSI KAMARA TAGJAINAK
Az RP-info szoftvert, a Magyar Orvosi Kamara ingyenesen biztosít minden orvos számára. Az RP-info szoftver egyedülálló módon rendszerezi és szintetizálja az orvosok számára a hétköznapi munkájukhoz szükséges információkat: a rendeleteket, a protokollokat és a gyógyszeradatokat. A szoftver letölthető a Magyar Orvosi Kamara honlapjáról, és bármilyen vényíró mellett használható. A program segítséget nyújt az orvos szakmai kérdések, valamint a gyógyszeradatok gyors megválaszolásában. A rendszert az orvosi igények alapján folyamatosan fejlesztjük, hogy valóban egy felhasználóbarát, az orvosi igényeket kiszolgáló gyógyszeradatbázis legyen forgalomban.
Ismerje meg az RP-info gyógyszer-információs szoftvert!
TRANSPHARMA
Több éves fejlesztési munkálatok után elkészült a legmodernebb paraméterekkel rendelkező rendszerünk a Transpharma, amely infokommunikációs szempontból virtuálisan köti össze az orvost és a gyógyszerészt azzal a céllal, hogy a beteg biztonságos gyógyszeres kezeléséhez biztosított legyen az információ áramlása az egészségügyi szereplők között. A rendszer informatikai szempontból az összes háziorvos, kórház, valamint valamennyi magyarországi gyógyszertár közötti informatikai kommunikációt képes biztosítani.
VÉNYÍRÓ PROGRAMOK: Magánorvosi szoftver, Üzemorvosi szoftver, Sportorvosi szoftver
Vállalkozásunk általános orvosi szoftverek és egyedülálló orvosi programok fejlesztésével is foglakozik. Szoftvereink jellemzője az egységes, modern és könnyen kezelhető felületek, valamint funkciók tekintetében irányelvünk, hogy a lehető legszélesebb perspektívából közelítsük meg az orvosi igények kiszolgálását. Szoftverünk funkciói igazodnak az ügyfélorientált megoldásokhoz, egyre több magánklinika egyedi informatikai igényét is igyekszünk kiszolgálni.

Ismerje meg az egyik legsokoldalúbb magánorvosi szoftvert!
GYÓGYSZER-INFORMÁCIÓS MODUL
Egyedülálló gyógyszer-információs modulunk beágyazható weblapokhoz és a laikus felhasználók számára teszi elérhetővé a rendelkezésre álló gyógyszeradatokat, emellett a gyógyszer-interakciók ellenőrzését is biztosítja.