MealPlanner

MealPlanner

Bemutatás

A MealPlanner Élelmezési Program segít a közétkeztetés területén működő cégek adminisztrációs munkájában. Testre szabhatósága, és ellenőrzési eljárásai számos lehetőséget kínálnak a folyamatok optimalizálására. A programot rövid idő alatt további funkciókkal, modulokkal lehet bővíteni, ezáltal még egyszerűbbé téve a felhasználók munkáját.

A MealPlanner operációs rendszer független felületének használatához csak egy tetszőleges böngészőre van szükségünk. A programot egy időben korlátlan felhasználó használhatja, a bevitt adatokhoz pedig minden arra jogosult felhasználó azonnal hozzáfér, ezáltal könnyedén megoszthatók a munkafolyamatok az egyes dolgozók között.

A programban a gyors, és minőségi adatrögzítés, valamint a hatékony munkavégzés elősegítése érdekében rengeteg segítő, illetve automatikus funkciót helyeztünk el. Ilyenek a kereső mezők, billentyűkombinációk, lekérdezések, alapértelmezett adatok megadása.

A program részletes jogosultsági és naplózási rendszerrel rendelkezik, melyben lehetőség van külön-külön korlátozni az egyes funkciók elérését, az adatok írását, módosítását, törlését. A program minden egyes belépést, adatmódosítást naplóz, ezáltal lehetővé válik a véletlen vagy szándékos adatvesztések könnyű visszaállítása.

A különböző információk gyors és könnyű kinyerhetősége érdekében számos lekérdezést, és szűrési lehetőséget készítettünk, amelyek segítségével néhány paraméter megadása után komplett táblázatok, kimutatások készíthetők. Ezek külső fájlba (Excel, Pdf) exportálhatók, további munkavégzésre alkalmasak.
MealPlanner
MealPlanner

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 22 700 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép

Értékesítő szoftvercégek

DynamicSoft Design Kft.

DynamicSoft Design Kft.

Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák