MEDICOMP Systems Kft. bemutatása

Köszöntjük Önt, Kedves Olvasó honlapunkon! Cégünk, 1999-ben alakult, debreceni székhelyű orvosinformatikai vállalkozás, partnereink az ország minden régiójában megtalálhatók.

Fejlesztésünk a 90-es évek végén, a debreceni Klinika szakmai hátterével indultak. Teljeskörű, de könnyen használható betegadminisztrációs rendszereket készítünk, ami tartalmaz mindent, amire Önnek a napi betegellátó munkája során szüksége lehet, dolgozzon akár TB finanszírozott járóbeteg szakrendelésen, kicsi vagy nagy magánrendelésen, beleértve a számlakészitést is. A softwareunk kialakitása miatt nagymértékben testreszabható, EESZT és OEP/NEAK akkreditált.

Kb 250 rendelés használja az országban a programunkat, kicsik és nagyok egyaránt különböző szakmákban. Ez a kevéstől sokkal több, a nagy "multiktól" viszont kevesebb, ami azt is jelenti, hogy fontos tud lenni akár egy-egy felhasználó kérése, ötlete véleménye is. A kórházakban is dolgozó kollégák nyugodtan emlékezzenek csak vissza arra, mennyire volt lehetőségük kérni, vagy bármi módon beleszólni az ottani programokba akár a legtriviálisabb hiányosságok esetén is, és mennyire volt bárki is kiváncsi az Ön visszajelzésére. Minket viszont érdekel, mert a legjobb ötletek szerintünk azoktól jönnek, akik a betegellátást végzik.

Reméljünk, hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük....!