MedMax

MedMax

Bemutatás

A MedMax háziorvosi programot azon felnőtt, gyermek és vegyes háziorvosi praxisoknak fejlesztettük, akik a maximális szakmai és szakértői támogatással a minőségi és biztonságos munkát helyezik előtérbe.
- Felhasználói ugyanannak a páciensnek ugyanabban a kartonjában is dolgozhatnak egy időben, de egyszerre több beteg ellátási lapjával is foglalkozhatnak.
- A hagyományos menüket és bonyolult eszköztárakat a képernyőn a menüszalag váltja fel, melyről az adott feladatra leginkább jellemző tevékenységek hívhatóak meg, közvetlenül illeszkedve a Felhasználó munkájához.
- Az előjegyzett vagy a mai napon ellátott betegek közötti gyors váltást könnyíti meg a baloldali navigációs panel.
- Már a pácienslistánál áttekinthető a beteg összes előzménye az új ellátási lapjának megnyitása előtt.
- Komplex diagnózis-központú orvos-szakmai sablonrendszerekkel, diagnózis csoportokhoz rendelt panasz, státusz, dianózis (BNO kód) és terápia panelekkel segíti a minőségi munkát.
- A panasz vagy státusz mezőbe szabadon begépelt szövegekben fellelhető kulcsszavak alapján, azok elemzésével képes diagnózisokat, betegségcsoportokat ajánlani.
- A különböző, kitöltést segítő információk, előre feltöltött listák megjelenése önműködően történik, csak akkor tűnnek fel, ha valóban szükség van a használatukra.
- Függetlenül a háziorvosi rendelés helyétől bárhol, bármikor használható, akár kilométerekre legyenek is egymástól Felhasználói.
- Maximális biztonságot nyújt, adatsérülések és programleállások nélkül.

Kiegészítő modulok a MedMax háziorvosi programhoz:
- Kollektív Tapasztalat modul
A Felhasználók megoszthatják egymással, hogy egy adott diagnózishoz milyen gyógyszereket szoktak általában rendelni, melyiket milyen gyakran és fordítva is, megmutatja, hogy a sok száz BNO kód közül az adott gyógyszerhez milyen diagnózist választanak általában a háziorvosok
- Care Manager (háziorvosi indikátorfigyelő és betegkövető) modul
A praxis betegelnél jelezni tud a MedMax, hogy van-e aktuális tennivalónk a beteggel.
- Care Manager Plus modul
A kardiovaszkuláris, diabétesz és vesebetegség rizikó számításában támogatja Felhasználóink munkáját.
- Datamix modul
Komplex, egyéni elképzelés szerinti analízisek villámgyors lekérdezése.
- Hálózat modul
Az orvos és nővér(ek) hálózatos üzemmódban akár ugyanannak a páciensnek ugyanabban a kartonjában is dolgozhatnak egyszerre.
- Gyógyszer-információs modul
Naprakész információk a gyógyszerek felírhatóságáról és áráról, támogatottságáról és a gyógyszer használhatóságával kapcsolatos egyéb tudnivalókról (hatás, javallat, adagolás, mellékhatás, kölcsönhatás, ellenjavallat, figyelmeztetés, rendelhetőség).
- Dokumentumtár modul
Minden dokumentum egy helyen érhető el, legyen az orvos által kiadott (pl.: igazolások, beutalók, stb.) vagy külső forrásból származó (pl. szkennelt vagy fogadott leletek, csatolt dokumentumok, hangok, egyéb fájlok – bármilyen formátumban.
- Extrák és Határidőnapló modul
MedMax
MedMax
MedMax
MedMax

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 250 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák