MEGASTAR PLUS Kft. bemutatása

A Megastar Plus Kft. számítógépre készít ügyviteli programokat, forgalmazza saját termékeit, oktatja a programok kezelését és ügyeletet szolgáltat működtetésükhöz.

Felhasználóink támogatására a bevezetést megelőzően előszervezést, oktatást és telepítési segítséget biztosítunk, a folyamatos munkavégzést pedig adatbázis felügyelet, üzemeltetési tanácsadás, hibaelhárítás, és a jogszabályi változásokat követő új verziók elkészítése biztosítja.

Programjainkat KKV-k, nagyvállalatok, vállalkozások (Kft.-k, Rt.-k, Bt.-k), társadalmi- és költségvetési szervek egyaránt használhatják. Cégünk 15 munkatársa biztosítja a több száz ügyfél számára a zökkenőmentes ügyviteli munkavégzéshez szükséges szolgáltatások széles körét.
Az ügyviteli programokhoz használt eszköz és technológia meghatározza a termék lehetőségeit. A kezdeti COBOL eszközről - az integrált ügyviteli rendszer kifejlesztéséhez - 1990-től CLARION - fájlkezelő - 4. Generációs fejlesztő eszközt használtunk. A kezdeti Számviteli-pénzügyi programok sikerét követve egyéb ügyviteli alrendszereket is elkészítettünk (Eszköz, Készlet, Bér, stb.), melyek a főkönyvvel együtt egy integrált ügyviteli rendszert alkotnak. A következő 10 évben - első sorban a felhasználói igények alapján - folyamatos volt a fejlesztés. Jelenleg is készülnek új modulok új lehetőségekkel. (CRM, Termelésirányítás, E-számla, stb.) Helyi igények kielégítésére folyamatosan készülnek egyedi fejlesztésű szoftverkomponensek.

A 2000-es évek elején a DOS platform avulása és az internet lehetőségeinek megjelenése új, komplex eszközre való áttérést igényelt. Az új eszköz az ORACLE adatbázis és fejlesztő környezet. Ezzel az eszközzel készítettük el a MegaORA ERP rendszert, amely tartalmazza a korábbi CLARION lehetőségeit, és fejlettebb ügyviteli tartalommal az új évezred igényeit - internet, távfeldolgozás, otthoni munkavégzés lehetőségeit - is kielégíti.
Az elmúlt években elkészítettük a MegaORA-nak egy másik változatát MegApex néven. E terméknek célcsoportja a KKV-k, ezen belül a mikrovállalkozások és egyéni vállalkozók. Ez az ügyfélkör igényli az olcsóbb és interneten egyszerűen elérhető, az ügyviteli munkát segítő lehetőségeket.

A MegaORA-nak SaaS üzemmódban történő használatát 2006-tól kísérleti jelleggel, majd 2008-tól - megfelelő ORACLE licenc megvételével - üzemszerűen biztosítjuk ügyfeleink számára a MegaORA ERP teljes körű használatának lehetőségét. Ez a hazai piacon élenjáró szolgáltatás, árban és ügyviteli munkát segítő teljesítményben igen kedvező lehetőség a felhasználók számára. Feladatunk bemutatni és mind szélesebb ügyfélkör számára elérhetővé tenni a MegaORA SaaS szolgáltatást.

Napjaink feladata a MegaORA, MegApex rendszer következő generációjának elkészítése, amely széles lehetőség spektrumot biztosít. Az ingyenes promóciótól, a testreszabott nagyvállalati igényekig a SaaS szolgáltatással minden igényt ki tudunk elégíteni. (A SaaS szolgáltatás a mindennapi tevékenységünknek egyre jelentősebb része, lásd Aktív SaaS dolgozók pillanatnyi statisztikáját.)

Cégünk a 2002-es év folyamán ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert épített ki, és vezetett be, mely a cég szoftverfejlesztési és szaktanácsadási tevékenységét magas szinten biztosítja. 2009-től az ISO minősítés része a KKV-k számára biztosított ASP (SaaS) munkavégzés minősítése is. Cégünk ezt követően évről-évre sikeres auditon bizonyította, hogy elsajátította a szabvány értékszemléletét.