Mind System Consulting Kft. bemutatása

A Mind System Consulting Kft. stratégiai célkitűzése, hogy az eddigi dinamikus növekedést fenntartva a hazai informatikai piac legsikeresebb megoldásszállító cégévé váljon a kereskedelmi szektorban, s mindeközben kiaknázva és fejlesztve a tudásbázist, újabb és újabb területeken jelenjen meg megoldásaival.Hogy miért válasszon minket?


Összeszokott csapat

2004 óta együtt dolgozó lendületes csapatunk mindvégig megőrizte a partnerek és az ügyfelek által megszokott nyitottságot, rugalmasságot, amely nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy ügyfeleink elégedettek.


100 %-ban sikeres projektek

Projektjeink értékelésekor mindig feltesszük magunknak a következő három kérdést:
- Időben lezárult a projekt?
- A tervezett költségvetésen belül maradtak a költségek?
- Munkánk optimális, korszerű üzleti folyamatokat eredményezett?
Eddigi munkáink során valamennyi kérdésre "Igen" választ tudunk adni.


Elégedett ügyfelek

Ügyfeleink között megtalálhatók a kiskereskedelmi láncok, nagykereskedők és gyártók. Tudásbázisunkat fejlesztve és kiaknázva azonban egyre több iparágban jelenünk meg termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Ügyfeleink speciális igényeikre szabott funkciókkal használhatják alkalmazásaikat, amellyel versenyképességüket növelhetik.


Iparági ismeretek

Tanácsadóink kiterjedt üzleti és iparági tudással rendelkeznek, melyek a kis- és közepes vállalatok stratégiai partnerévé emelték a Mind System Kft-ét. Szakembereink széleskörű tapasztalataikra épülő ismeretekkel járulnak hozzá az egyes vállalatokra jellemző üzleti folyamatok optimalizálásához.


Ügyfélközpontú szemlélet

Az adott iparágra jellemző sajátosságok mellett fontosnak tartjuk, hogy a cégek speciális igényeinek megfelelően konfiguráljuk megoldásainkat. Ügyfélközpontú szemléletünk a bevezetési folyamat minden szakaszát áthatja, az igények felmérésétől kezdve a tanácsadáson át egészen az oktatásig.


Rugalmas együttműködés

Vezetőink és tanácsadóink a projektek során a rugalmas együttműködésre törekednek, mely elvezet oda, hogy a rendelkezésre álló erőforrásainkat az Ön dinamikusan változó egyedi igényeihez igazítsuk.