MIX-R Telephelyforgalmi rendszer

MIX-R Telephelyforgalmi rendszer

MIX-R Kft.

MIX-R Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A Telephelyforgalmi rendszerünk alkalmazása azon ügyfelek szempontjából fontos, akik nagy volumenben fogadnak anyagokat, árukat, illetve bocsájtanak ki szintén anyagokat, árukat, késztermékeket, és amely anyagok, áruk elszámolása többnyire a súlymérés alapján történik.
Ezért tehát a legtöbb esetben elektronikus hídmérleghez csatlakozó számítógépes rendszerről, szoftverről van szó. Közvetlen (soros vonali,vagy ethernet) kapcsolatban áll a hídmérleggel, de a felhasználói igények, környezet figyelembe vételével még számos más eszközzel bővülhet. Ilyen például a pozícióérzékelést végző infrasorompós elemek, a rendszámfelismerésben résztvevő kamerák, a forgalom szabályozására szolgáló jelzőlámpák, sorompók, az ügyfél azonosítására szolgáló vonalkódos, vagy RFID kártyák. A rendszer - legegyszerűbb esetben 1 számítógépből (és tartozékaiból), bonyolultabb esetben sok számítógépből, és perifériális elemből (lásd előbb) állhat.
A rendszer feladata a minél automatikusabb jármű be-, és kiléptetés, forgalom vezérlés, mérés, bizonylatolás, adatok exportja, listák, riportok készítése. Kapcsolat más IT rendszerekkel (ERP, CRM).
MIX-R Telephelyforgalmi rendszer
MIX-R Telephelyforgalmi rendszer

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 150 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák