NAVAXA Kft bemutatása

A NAVAXA dinamikusan fejlődő, magas műszaki színvonalat képviselő, a MICROSOFT DYNAMICS integrált vállalatirányítási rendszercsalád bevezetésére specializálódott hazai és nemzetközi viszonylatban is csúcstechnológiát képviselő vállalkozás. Eddig Magyarországon több mint 25 termelő, kereskedelmi és szolgáltató vállalat rendszerét vezette be.

A NAVAXA sikerének titka a tanácsadó munkatársai által megszerzett több, mint 11 éves rendszer-bevezetési tapasztalat, és az ez idő alatt kialakult módszertan.
A bevezetési módszertan a RATIONAL UNIFIED PROCESS, a V-MODELL, valamint a speciális MAGYARORSZÁG specifikus tapasztalati modellből építkezik. A NAVAXA ügyfélkörében nagyvállalati szegmensbe tartozó termelő iparvállalatok, valamint kereskedelmi és szervizeléssel foglalkozó kis és középvállalatok találhatóak. Cégünk magasan képzett tanácsadókkal és fejlesztőkkel rendelkezik, akik ellátják meglévő, és bevezetés alatt lévő ügyfeleink támogatását. Vezető tanácsadóink angolul és németül is elérhetők. Tanácsadóink felsőfokú végzettséggel, és a PROMETRIC nemzetközi vizsgaközpontban szerzett Navision vizsgákkal rendelkeznek.
A NAVAXA teljes belső folyamatrendszere szabványos szabályozási keretek és a tanácsadási és fejlesztési területre specializált minőségbiztosítási rendszer szerint működik.

A NAVAXA küldetése

A NAVAXA küldetése az, hogy ügyfelei részére a mindenkori elérhető információs csúcstechnológiát biztosítsa, elérhetővé tegye és azt a gyorsaság, a pontosság és a rugalmas folyamatosság követelményeinek megfelelően ismertesse és szolgáltassa.