NetGo. hu Kft. bemutatása

AMIBEN ERŐSEK VAGYUNK:
Mi egyedi web alapú rendszereket fejlesztünk és tervezünk már 2004 óta. Elsősorban olyan integrált e-kereskedelmi rendszereket fejlesztünk, ahol a funkciók és folyamatok illeszkednek a Megrendelők üzleti folyamataihoz, biztosított a folyamatos továbbfejlesztés, optimalizálás és hatékonyságnövelés lehetősége. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk fejlesztett megoldások, webáruház rendszerek képesek kiszolgálni akár napi több ezer megrendelést is.

A KONCEPCIÓ:
Koncepciónk egyik alapeleme, hogy a webes megoldásokat folyamatosan fejleszteni, optimalizálni kell. Un. long-term supportot és szoftverkövetést biztosítunk, amely során adott projekt lezárása után is támogatjuk ügyfeleinket javaslatainkkal, tanácsainkkal, illetve cégre szabott egyedi fejlesztéseinkkel.

TECHNOLÓGIA:
Saját fejlesztésű keretrendszerünk lehetővé teszi, hogy a megrendelői üzleti igényeket kompromisszumok nélkül tudjuk megvalósítani. Kifejlesztése során kiemelt tervezési szempont volt a rugalmasság és az egyedi fejlesztések minél hatékonyabb támogatása. A trendeket és technológiai változásokat követjük, amelyeket beépítünk megoldásainkba annak érdekében, hogy partnereink hosszú távon megőrizzék versenyképességüket. A fejlesztési megoldásainkhoz szoftverkövetést, rendelkezésre állást, hostingot, hibajavítási garanciát és help-desk szolgáltatásokat is biztosítunk.

KIKNEK DOLGOZUNK:
Cégmérettől függetlenül elsősorban azoknak dolgozunk, akik nagyban gondolkodnak, tapasztaltak a kereskedelemben és olyan e-kereskedelmi rendszert akarnak létrehozni, amely segítségével akár a piacvezető pozíciót is el tudják érni.