Bemutatás

A 2001-es első bevezetése óta a rendszer folyamatosan fejlődik, így ma már alapvetően dobozos szoftver, amely az ügyfél folyamataira, igényeire szabható, és arculati megkötése is minimális. A nexum toborzási rendszer nem kíván új folyamatokat bevezetni az üzemeltető szervezet életébe, hanem a meglévőek korrekt, naplózott és jól menedzselhető támogató eszköze akar lenni. A toborzási folyamat összes résztvevőjének megfelelő hozzáféréssel, jogosultsággal a mindennapi munkája során hasznos eszköze lehet.

Miért a nexum karrier portál?

A szoftver támogatja a toborzókat, pályázókat, vezetőket, HR menedzsereket és a toborzási partnereket. Használatával jelentős, akár 20-50%-os költségcsökkentés érhető el, mert lerövidíti a nyitott pozíciók betöltésének idejét és áttekinthetővé teszi a toborzás költségeit. Felhasználóbarát, könnyen kezelhető rendszer, egyszerűsíti, visszakövethetővé és átláthatóvá teszi a folyamatokat. Magától aktualizálódó pályázói adatbázist biztosítva kiváltja az automatizálható munkákat, pl.: az álláshirdetések megjelenhetnek az online álláshirdetési portálokon. Grafikonokon és kimutatásokon keresztül áttekinthetővé és mérhetővé teszi a toborzás-kiválasztás folyamatát. A szoftver minden szolgáltatása telepítés nélkül, böngészőből, online elérhető, funkciói integrálhatóak a vállalati informatikai rendszerekbe ERP, HRIS, CMS, közép és nagyvállalatok számára egyaránt.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mivel az elvárások felmérése és személyre szabás mellett, tanácsadást, oktatást, üzemeltetést és támogatást is biztosítunk, a rendszert pedig folyamatos, K+F tevékenységgel támogatott projektek segítségével fejlesztjük.

Használata támogatja a HR-branding építését, üzemeletetése biztosítja a törvényi, elsősorban adatvédelmi megfelelést.

Több mint 500 000 pályázó

A nexum toborzási rendszer már bizonyított. Több mint 500 000 pályázó, több mint 20 000 álláshirdetés, valamint a több mint 1000 HR és toborzási szakember által kipróbált alkalmazás szavatolja, hogy az Ön toborzási folyamatait is sikerrel tudjuk támogatni.

Nexum
Nexum

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák