NOVODATA Zrt. bemutatása

Tisztelt Látogatónk!
Kérjük, engedje meg, hogy mielőtt a böngészésbe belekezdene, néhány mondatban bemutassuk Önnek Társaságunk tevékenységét. Fő profilunk a gyógyszertári informatika, gyógyszertári számítógépes rendszerek telepítése, működtetése.
Célunk, hogy a gyógyszertárakban, illetve gyógyszertár láncokban felmerülő valamennyi igényre a mai kor színvonalának megfelelő informatikai megoldást ajánljunk partnereinknek.
Programfejlesztési feladatainkat mindig partnereinkkel, partnereink igényeit jól ismerő kollégáinkkal egyeztetve tűzzük ki és hajtjuk végre, a gyakorló gyógyszerészek tapasztalatainak maximális figyelembe vételével.
Különösen ajánljuk figyelmébe a gyógyszertárak munkáját nagyban megkönnyítő speciális hardware eszközöket, az egyszerű vonalkód nyomtatótól egészen a gyógyszeradagoló automatáig.
Kiemelten fontos számunkra, hogy partnereink számának növekedésével is megőrizzük azt a személyes, kollegiális kapcsolatot, melyre eddigi munkánk során is törekedtünk.
Ismerkedjen meg termékeinkkel, s ha felkeltettük érdeklődését, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, hogy kérdéseire kimerítő választ kaphasson.
Kellemes olvasást, hasznos böngészést kíván:
Szepesházi Zsolt - ügyvezető