OPENBRAVO

OPENBRAVO

Bemutatás

Egy jó vállalatirányítási rendszer új hajtóművet ad a vállalkozásoknak. Segítségével a cégek versenyképessége növelhető erőforrásaik jobban kihasználhatóak, a döntéshozataluk felgyorsítható. Mi elsődlegesen az Openbravo (3.0) fejlesztésével és bevezetésével foglalkozunk, hogy többet tudjunk nyújtani, mint egy szimplán “jó” ERP rendszer. Munkánk sikerét az a közel 100 hazai mikro – kis és középvállalkozás igazolja, akik már bevezették az Openbravo-ra épülő rendszereket.

Az Openbravo egy teljes funkcionalitású, integrált, web alapú, nyílt forráskódú alapokon fejlesztett ERP (vállalatirányítási rendszer), amely egy különleges egyedi értéket képvisel: magas színvonalat alacsony áron!

Az Openbravo mindazon vállalatoknak ajánlott, akik egy integrált rendszert akarnak üzleteik bonyolítására. Ez a rendszer nem csupán a napi szintű műveleteket tudja kezelni, de optimalizálja az üzleti feladatokat, fejleszti a fogyasztói elégedettséget és nem utolsó sorban, növeli a vállalati profitot.

Az Openbravo a kisvállalatok adattárolási problémájára hatékony megoldást nyújt. Könnyen testre szabható, mert nem csak egy dobozos megoldásról van szó. Ez azt jelenti, hogy nem a vállaltot kell átalakítani a szoftver felépítésének megfelelően, hanem a szoftver illeszkedik a vállalat működéséhez. Az Openbravo egy nyílt forráskódú rendszer, így egyedi igényeknek felel meg.

Mitől más?

Ez a díjnyertes rendszer számos különbséget mutat más rendszerrel szemben, ilyen például, hogy a felhasználó hozzáférhet a forráskódhoz. Ennek segítségével a vállalatok mentesülhetnek a standard licensz kifizetésétől, amellett a felhasználó hozzáférhet a forrás kódhoz, és bele is javíthat, ez garantálja a rugalmasabb cég specifikációt is. A felhasználó vállalati így tényleg csak az egyéb felmerülő szolgáltatásért fizet, akkor, amikor szüksége van arra.

Az Openbravo-t web alapú szolgáltatásnak tervezték, ezzel lehetővé téve, hogy bármikor biztonságosan el lehessen érni azt egy böngészőn keresztül.

Minden olyan modullal rendelkezik a rendszer, amit egy vállalat elvárna más ERP rendszertől, emellett tartozék még alapszintű CRM (Fogyasztói kapcsolat menedzsment) és BI (Business Inteligence).

Az Openbravo egy teljesen integrált rendszer az összes modulja egységes és átfedő, ezzel is megadja mindazt a szolgáltatást, amit egy ERP rendszertől elvárnak.

Amint az elvárások és az üzleti folyamatok fel lettek mérve, az Openbravo ERP-t bármilyen vállalat igényeihez könnyedén igazítani lehet és pár hét alatt, megtörténhet a vállalat specifikáció. Ez a különleges fejlesztésnek köszönhető, amely sokkal rugalmasabbá és könnyebben fenntarthatóbbá teszi a rendszert.

Sikerek…

Magyarországon eddig több mint 70 vállalkozáshoz lett bevezetve az Openbravo. Köztük vannak olyan nagy vállalkozások is, mint a Háda cégcsoport, és szívesen használják az 1-2 személyes mikro vállalkozások is.

OPENBRAVO
OPENBRAVO
OPENBRAVO
OPENBRAVO
OPENBRAVO
OPENBRAVO
OPENBRAVO
OPENBRAVO

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: Nincs információ
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák