Ovitas Magyarország Kft. bemutatása

Korszerű vállalati tartalom-, dokumentum- és tudáskezelés megoldások az Ovitastól

Az Ovitas professzionális megoldásokat kínál a vállalati dokumentum-, tartalom-, munkafolyamat- és tudásmenedzsment területén. Partnereinket nemzetközi szabványokon álló, hosszú távú megoldásokkal segítjük.

Több mint 20 év tapasztalata, kiterjedt know-how és korunk összetett üzleti folyamatainak beható ismerete áll mögöttünk. Erre támaszkodva kínálunk egyrészt korszerű elektronikus iratkezelő és az elektronikus ügyintézést támogató megoldásokat, másrészt a nagy mennyiségű, hosszú élettartamú és ugyanakkor gyakran változó digitális információkinccsel rendelkező vállalatok számára korszerű, nemzetközi szabványokra – elsősorban XML technológiára – épülő rendszereket. Tudáskezelési eszközeink és megoldásaink segítenek a vállalati tudás feltérképezésében, dokumentálásban és gyors elérésében.

Nagy súlyt fektetünk arra, hogy megbízható és technológia élvonalát képviselő prémium kategóriájú termékekkel dolgozzunk, amelyek hosszútávon is beválnak. Az Ovitas által képviselt eszközöket és megoldásokat világszerte számos cégnél és intézménynél alkalmazzák tartalmak előállítására, a publikációs folyamatok szervezésére, a vállalati tudás rendszerezésére, keresésére és archiválására, az ügyviteli folyamatok irányítására vagy ügyfélkapcsolatok hatékonyabbá tételére.

Legfőbb célunk, hogy ügyfeleinknek olyan megoldásokat szállítsunk, amelyek segítik őket üzleti céljaik elérésben és versenyképességük növelésében. Szolgáltatásaink az igények felmérésétől, a tervezésen, bevezetésen és oktatáson keresztül az átadást követő támogatásig terjed. Speciális igények esetén együttműködő partnereink szakértelmére is támaszkodunk.
Történetünk

Cégünk 1995-ben alakult STEP Electronic Publishing néven, a német STEP GmbH, jelenleg Empolis GmbH és a Cardinal Számítástechnikai Kft. közös vállalkozásaként. 2005-től a német tulajdonostól függetlenül Ovitas Magyarország Informatikai Kft. néven folytatjuk tevékenységünket.

Cégünk az Empolis termékek képviselője hazánkban. Az Empolis a világ első száz tudáskezelő megoldásokat szállító cége közé tartozik. Mint a hazai piac első XML/SGML szolgáltatója arra törekszünk, hogy partnereinket céljaik elérésében nemzetközi szabványokon álló, hosszú távú megoldásokkal segítsük. Ehhez kapcsolódva képviseljük a piacvezető XML szerkesztő eszközöket.

2008 óta, mint az ELO Digital első magyarországi üzleti partnere elektronikus archiváló, elektronikus dokumentumkezelő és tanúsított iratkezelő, valamint elektronikus ügyintézési rendszereket vezetünk be megrendelőink számára. Az ELO Digital 2014-ben, immáron másodszor is elnyerte az év legjobb vállalati tartalomkezelő rendszer (ECM) szállítója címet.
Ovitas Network

Az innovatív tartalom- és tudásmenedzsment megoldásokban természetesen stratégiai partnereink az amerikai piacot kiszolgáló, bostoni központú Ovitas Inc., valamint a skandináv országokban működő, oslói székhelyű Ovitas AS.