Pandora

Pandora

Bemutatás

A Pandora ISZR platform független, online, felhő alapú szolgáltatás. Működtetéshez nincsenek meghatározott gépigények, egy egyszerű tablettől a laptopon keresztül, a magas teljesítményű asztali számítógépekig alkalmazható.
A rendszer felületi kialakítása során elsődleges szempont volt a felhasználói élmény és a komfort. A színek választásakor az irány a kényelmes, szemnek pihentető megjelenés volt, mint fő perspektíva.
Teljes támogatást nyújt a projekt alapon működő vállalkozások számára. A PANDORA rendszer felépítése lehetővé teszti, hogy a vezetők naprakész információkat kapjanak a cég működéséről, a munkák állapotáról, az erőforrás gazdálkodásról, az értékesítés és a készletek áramlásáról.
Projekt központú, a központi moduljai a projekt, munka és a logisztika.
A projektkezelővel könnyedén nyomon követhetjük minden projekt készültségi állapotát, költségeit, erőforrás- és anyagszükségleteit. A projektet tovább bonthatjuk kisebb munkákra, melyeket összeköthetünk a projektekkel. Lehetőségünk van terv-tény összehasonlításra is.
Moduláris felépítésű, 11 modulból tevődik össze, de a kialakított integrált rendszerben együtt egy kerek egészet alkotnak. Az integritásból adódóan elegendő minden adatot csak egyszer rögzíteni, így az adat mindig ott fog a rendelkezésünkre állni, ahol szükségünk van rá. Ugyan azt az adatot több helyen is megjeleníthetjük, illetve felhasználhatjük.
A fejlesztők nagy figyelmet fordítottak a rendszer biztonságára. A programban egyedi jogosultságkezelés került kialakításra, továbbá a felhasználók rendszerhez való hozzáférése egyedileg beállítható. A rendszerben minden módosítás rögzítésre kerül, esemény naplóban visszakövethető.
Pandora
Pandora
Pandora
Pandora

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 40 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák