PEAS

PEAS

IKRON Kft.

IKRON Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A 2014-ben Magyar Termék Nagydíjat nyert PEAS Vállalatirányítási Rendszer kifejezetten a magyar KKV-k részére lett kifejlesztve, tekintettel a magyar számviteli, jogi környezetre. Teljes egészében magyar fejlesztésű szoftver. A piacon több nagy és nehézkes vállalatirányítási rendszer érhető el, ezek jórészt túl robusztusak a KKV-k igényeihez, a nagyvállalati megoldások egyszerűsítése pedig túl sok pénzt és kompromisszumot igényel.
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer segítségével az ügyvitel könnyen áttekinthetővé válik. Minden információ azonnal elérhető – akár utazás közben, mobil platformról is. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer számos eszközt biztosít a határidők betartására a számlázás, az értékesítés, az ügyfél-kapcsolatok vagy a projektkezelés területén. Nincs szüksége másik rendszerre, vagy kiegészítő szoftverekre!
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer rendelkezik minden olyan funkcióval, amely szükséges egy magyar KKV napi operatív működéséhez, és megalapozza stratégiai döntései meghozatalát.
Speciális, cég-, vagy iparág specifikus szoftvert használ, amely nélkülözhetetlen?
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer rugalmasan illeszthető bármely szoftverhez, így a célszoftverből származó adatok automatikus módon átemelhetők az ügyviteli rendszerbe. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer működése során minden adat egységesen ugyanabba az adatbázisba kerül. A csúcstechnológiát képviselő adatbázis-kezelő rendszer biztosítja az adatok mindenkori védelmét, így adatvesztés nem fordulhat elő.
A rendszer nagy adatmennyiségnél is megőrzi stabilitását és gyorsaságát.
A PEAS pörgős, dinamikus rendszer – köszönhetően a legkorszerűbb technológiának. Céges projektjeinek, értékesítéseinek pillanatnyi állapota érdekli? Több telephelyen dolgozó kollégái munkáját szeretné összehangolni?
Megszüntetné a többszörös adatrögzítést? Szeretné bármikor, bárhonnan elérni adatait, ellenőrizni a munkafolyamatokat? Az asztali alkalmazások ideje lejárt.
A PEAS Vállalatirányítási Rendszer futtatásához csupán egy internetkapcsolattal és webböngészővel rendelkező eszközre van szüksége.Ön vagy kollégái kevésbé járatosak az informatikában? Nem probléma, a PEAS Vállalatirányítási Rendszer letisztult felületei könnyen megérthetőek az informatikában kevésbé járatosak számára is. Az egyes kezelőfelületek azonos módon épülnek fel. A rendszer logikus felépítésű, könnyen átlátható, kezelése napok alatt betanítható. Telepítése, frissítése a központi szerveren történik, a felhasználók eszközein nem kell telepíteni. A PEAS Vállalatirányítási Rendszer – platformfüggetlenségéből adódóan – nemcsak a megszokott szoftverkörnyezetben, hanem az Apple által fejlesztett operációs rendszereken (IOS / MacOS) is egyaránt használható. Apple mobilkészülékéről Ön akár útközben is ellenőrizheti az éppen zajló munkafolyamatokat, könnyedén átlátva minden szükséges információt.
PEAS
PEAS
PEAS

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 250 000Ft-tól, havonta
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák