Pi dental Fogászati Gyártó Kft. bemutatása

Jelen vállalkozás elődje egy un. kisipari vállalkozás volt, amelyet 1980-ban hozott létre Pálfalvi Imre. Az első évben még egyszemélyes vállalkozás egyszerű berendezéseket gyártott, amelyeket a fogtechnikusok használtak. Később egyre több fő alkalmazottal dolgozott a vállalkozás, és egyre bonyolultabb gépeket hozott létre. A kelet európai társadalmi változásokkal 1989-ben megnyílt a lehetőség, olyan vállalkozások alapítására is, amely már lehetővé tette a tőkekoncentrálást, és egy nagyobb volumenű vállalkozás beindítását. Ekkor a kisipari formából, Kft formára váltott a vállalkozás.

Ez a fordulat jelentős változást hozott, a cég 1995-ben új telephelyet vásárolt nagyarányú műszaki fejlesztésbe kezdett, bővült az alkalmazottak száma, főleg magasan képzett szakemberekkel, és fejlesztőmérnökkel, új modern gyártási technológiát vezetett be, majd elindult a nemzetközi piacok felé.

Az idők folyamán átalakult a cég termékportfóliója is, a korábbi egyszerű berendezések helyett elkezdtünk, nagy hozzáadott értéket és magas szellemi ráfordítást, tudást igénylő berendezéseket fejleszteni. Ezek a berendezések ma már megtalálhatók a világ minden táján, és nagy megelégedéssel szolgálják a használóikat. Nagy súlyt helyezünk az innovációra, ezért egy állandó műszaki fejlesztő csapatot hoztunk létre, amely a piac igényeit követve, folyamatosan új berendezéseket fejleszt, vagy a régieket igazítja az aktuális igényekhez.

Különleges súlyt kap nálunk a szerviz ellátás. Arra törekszünk, hogy a világon sehol ne legyen olyan gép, amely műszaki hiba miatt nem tud dolgozni. A berendezéseket úgy terveztük, hogy néhány fő részegységből áll, amelyek cseréjével a hiba azonnal elhárítható. A hiba megállapítása nagyon egyszerű, amelyet oktató anyagok segítenek.

PiCAM

PiCAM

    (0)

Nyílt rendszerű Dental CAM program

EXOCAD

EXOCAD

    (0)

A valóban nyitott szoftver a fogászati CAD/CAM ipar számára.