PlanMaster

PlanMaster

SayWhite Kft.

SayWhite Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Könnyen használható betegnyilvántartó rendszerével, a világon egyedülálló kezelési tervkészítőjével, automatizált értékesítési-, számlázó- és ügyfélkezelési megoldásaival minimalizálja a teendőket és velük együtt a hibázás lehetőségét, és maximalizálja a rendelő hatékonyságát.

A virtuális asszisztens, akit imádni fog! Az EESZT akkreditált PlanMaster egy intelligens fogászati szoftver, mely teljesen új dimenziót nyit a fogászati iparban és az orvos-beteg kommunikációban.

Hangvezérlés

A PlanMasterben kialakításra került egy olyan rendszer, aminek a segítségével hangvezérléssel lehet státuszfelvételt, hozzá kezelési tervet készíteni. Percek alatt állít elő olyan komplex kezelési terveket, amikre az asszisztens gyakran csak félórai munkával képes.

Intelligens tervkészítő

A PlanMaster “lelke” a világon egyedülálló kezelési tervkészítő. Javaslatot tesz a kezelési lehetőségekről, így Ön pár kattintással kész terveket és ezeket bemutató animációkat prezentálhat pácienseinek.

3D animációk

PlanMaster akkreditélt fogászati szoftvere olyan 3D-s kezelési tervet készít, mely végigvezeti páciensét a rá váró kezelésén, lépésről lépésre, hogy könnyebben megértse azt, így segítve Önt a konzultációban és a tervek elfogadásában

PlanMaster
PlanMaster
PlanMaster
PlanMaster
PlanMaster
PlanMaster
PlanMaster
PlanMaster

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: KisKözépNagy
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák