PTSS Designer

PTSS Designer

NEW LINE Kft

NEW LINE Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

Az üzleti eredmény alapja a jó tervezés. Menetrendtervező szoftverünkkel hatékonyan tervezhet a hálózati alapoktól egészen a vezénylésig.

Cégünk egy olyan szoftver platform kidolgozását tűzte ki célul, amelynek feladata szabadon és széleskörűen használható alapot nyújtani a közösségi közlekedést támogató rendszerek számára. A platform fő modulja a menetrendhez kapcsolódó szolgáltatásokhoz nyújt infrastruktúrát. Erre a platformra építette rá cégünk is saját megoldásait, amelyet Online Menetrendi Szolgáltatásként tesz elérhetővé.

Platformunk egy olyan szoftver keretrendszer, amely szolgáltatásokat és adatokat nyújt más programok és szoftver rendszerek futtatásához. Ez a keretrendszer szabványos és jól dokumentált interfészeken keresztül nyújt stabil funkcionalitást. Kiemeljük, hogy a platform használata ingyenes a regisztrált felhasználók számára. Célunk, hogy szélesebb körben, szabványos eszközök álljanak rendelkezésre, amellyel jobb minőségű termékek és szolgáltatások készülhetnek a közösségi közlekedés számára.

A platform működése során mind privát, mind publikus funkciókat és adatokat biztosít. Minden adat először privát adatként kerül feltöltésre, majd minősítés után kerülhetnek át a publikus adatok közé, illetve kérhetők az adatok csak privát használatra. A platform egyes minősített adatszolgáltatók (pl. közlekedési cégek) számára lehetővé teszi publikus adatok közlését.
PTSS Designer
PTSS Designer
PTSS Designer

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 8 950 000Ft-tól, egyszeri
Platform: Nincs információ
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák