PTSS PAX

PTSS PAX

NEW LINE Kft

NEW LINE Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

A dinamikus utastájékoztatás elengedhetetlen eszköze. Egyszerű, közérthető felületen érhető el akár a megállóhelyi menetrend, akár a háztól-házig utazástervező térképes támogatással.

Utas információs rendszerek:
Utas információs rendszerünk olyan integrált audio és vizuális utastájékoztató rendszer, amely képes a dinamikus utastájékoztatáshoz szükséges elemek kiszol­gálására is. Legfőbb jellemzője, hogy széleskörűen konfigurálható és nagymérték­ben testre szabható, valamint könnyen integrálható a vállalati környezetekhez.

A szoftver automatikusan frissíti a menetrendi információkat a közös adatbázis­ból szabványos webszerviz interfészeken keresztül, online módon. A rendszerkarbantartó felületei segítségével a menetrendi adatok bővíthetők a társvállala­tok menetrendi információs adataival, illetve képes a szabványos interfészeken keresztül információkat fogadni, vagy szolgáltatni. A képernyőn megjelenő in­formációk szabadon definiálhatóak a meglévő adatokból a szoftver web alapú konfigurációs paneljén.

Utastájékoztatás, utazástervezés weben
A szoftverek használatával az utasok részére interneten és mobil telefonon egyaránt biztosított a valós idejű menetrendi adatok, járatok lekérdezése, illetve az utazástervezés, természetesen mindkét esetben térképes megjelenítés­sel.

Megállóhelyi, állomási utastájékoztatás
A modern közösségi közlekedés szükséges eleme a színvonalas megállóhelyi utastájékoztatás. Utastájékoztatási rendszerünk adatait a forgalomirányítási rendszerünk egységes és szabványos alapadatainak felhasználásával állítjuk elő oly módon, hogy figye­lembe vesszük a statikus menetrendi és dinamikus valós idejű adatokat, ezáltal az utasok részére nyújtott információk minden esetben a pontos valós értékkel egyeznek meg.
PTSS PAX
PTSS PAX
PTSS PAX
PTSS PAX

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 9 950 000Ft-tól, egyszeri
Platform: Nincs információ
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák