PTSS Vemo

PTSS Vemo

NEW LINE Kft

NEW LINE Kft

- 0.00 (0)

Bemutatás

Rendszerünk nemzetközi színvonalú magyar termék, amely széles körűen támogatja a járművek és flották nyomkövetési, vezénylési és karbantartási fela­datait. A rendszer tervezése során nagy hangsúlyt kapott, hogy a teljes körű szoft­ver és hardver integráció mellett könnyen kapcsolható legyen a legkülönfélébb termelésirányítási szoftverekhez is. A rendszer részét képezi a járműfedélzeti integráció, amelyet OBU (OnBoard Unit) eszközeink és ezekre optimalizált szoftvereink támogatnak. Alkalmazásuk sokoldalú megjelenítési felületekkel rendelkeznek, így képes vonali, táblázatos és térképes információt is nyújtani.

Főbb modulok: Elosztott, robusztus, nagy terhelhetőségű TCP/IP alapú kommunikációs modul, Transmodel alapú menetrendi, vezénylési és járműkövetési információkat ke­zelő központi modul, forgalomirányítási modul, amely támogatja a járműkövetési és az operatív forgalomirányításhoz szükséges feladatokat, Integrációs modul, amely tartalmazza a teljes körűen támogatott Transmodel szabványon alapuló adatbázist és a TransXChange, NeTEx és SIRI interfészeket.
Szolgáltatási szint menedzsment (SLA) modul:
Az SLA modul rugalmas hátteret biztosít az operátorok, illetve a szolgáltatók munkafolyamatba épített szolgáltatási szint ellenőrzéséhez egyedileg kialakítható paraméterrendszer segítségével.
PTSS Vemo
PTSS Vemo
PTSS Vemo
PTSS Vemo
PTSS Vemo

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 9 985 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák