QAD Enterprise Applications

QAD Enterprise Applications

ISYS-ON Kft.

ISYS-ON Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A QAD Enterprise Applications integrált vállalatirányítási megoldás működésének középpontjában a teljes ellátó hálózat irányítása, kezelése áll. A QAD Enterprise Applications alkalmazásával megvalósítható a teljes gyártási és értékesítési tevékenység integrációja, az alapanyag szállítóktól a termék felhasználójáig terjedően. A rendszer használata a vállalkozások számára biztosítja a készletezési, értékesítési, beszerzési, termelési, pénzügyi és kontrolling tevékenységük hatékony támogatását, a belső folyamataik, valamint a különböző kereskedelmi partnereikkel folytatott tevékenységük összehangolását.
A QAD Enterprise Applications egységes szerkezetű rendszer, amely hatékonyan alkalmazható a nagyszámú sorozatok, a receptúra alapú vagy éppen projektrendszerű, illetve egyedi gyártású termékek üzleti környezetében. Ezt az teszi lehetővé, hogy a rendszer kiterjedt paraméterezési, testre szabási lehetőséggel bír.
A termelő vállalatok erőforrásainak tudatos tervezését, a készletszintek mennyiségi, időbeli kezelését az MRP (Material Requirements Planning – Anyagszükséglet tervezés) funkciók támogatják. Az erőforrások felhasználásának optimalizálását, a szűk keresztmetszetek feltárását és feloldását vizuális tervező eszközök segítik.
A QAD Enterprise Applications rugalmas válaszadási lehetőséget biztosít az ügyfelek gyorsan változó igényeinek kielégítésére azáltal, hogy összeköttetést teremt a vállalati célok, a munkatársak, a termékek, a partnerek, a szállítók és a vevők között. A rendszer biztosítja a lehetőséget az interneten keresztüli, online kommunikációra az üzleti folyamat minden résztvevője között.
Az integrált működést az egyszeres adatbevitel, illetve a háttérben automatikusan végbemenő könyvelési események támogatják. Az előre paraméterezett, ügyvitelkövető folyamatok, s a felhasználóra szabható menüstruktúra a könnyebb kezelhetőséget szolgálják.
A QAD Enterprise Applications felhasználóbarát felületen biztosítja a reálfolyamatok naprakész követését, folyamatos ellenőrzést tesz lehetővé a különböző kimutatásokon és a testre szabható lekérdezési, jelentési rendszeren keresztül, így a vezetők számára olyan információkat szolgáltat, amelyek elősegítik a gyors, hatékony döntéshozatalt.
QAD Enterprise Applications
QAD Enterprise Applications

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 1 258 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák