RECRUITO ATS

RECRUITO ATS

Bemutatás

A toborzás és kiválasztás jellemzően az a terület egy vállalaton vagy egy tanácsadó cégen belül, ahol szinte mindig akadnak tartalékok. 

Azokra az akár adminisztratív hiányosságokra, nem megfelelőségekre, és üzleti intelligenciára gondolok, melyek nagymértékben lerövidíthetik egy adott erőforrás igény/pozíció betöltését illetve komoly költségcsökkentést indukálhatnak.

Ehhez azonban már nem elég a “mappa” módszer, amikor is az önéletrajzokat pozíciók / kompetenciák szerint csoportosítva tároljuk egy szervernek kinevezett asztali gépen, vagy akár egy megosztott outlook mappában.

Nemzetközi statisztikák szerint egy megfelelően testreszabott toborzási megoldás ROI indexe 3-6 hónap.

Online felület

Web-es felületen keresztül elérhető online alkalmazás. Az adatok központi helyen tárolódnak, azok megfelelő eszköz és jogosultság esetén bárhonnan elérhetőek.

Hatékonyság

Központi jelölt adatbázis, struktúrált/ellenőrizhető folyamatok, automatizált funkciók, jelentkezés automatikus feldolgozása akár email-en, akár saját karrier portálon keresztül érkezik, rendkívül gyors szűrési lehetőség feltöltött jelölt dokumentumokban a text formátú tárolásnak köszönhetően (kb. 80.000 cv / 15s).

Adatbiztonság

Felhőszolgáltatás (SaaS) esetén is, adatai folyamatosan biztonságban vannak, hiszen a fájlstruktúra napi 1, míg az adatbázis naponta 3 alkalommal 

mentésre kerül, és földrajzilag 2 helyen Budapesten és Szegeden is tárolódnak.

Innováció - Üzleti intelligencia

A RECRUITO csapata folyamatosan törekszik arra, hogy a használat egyszerűsítése mellett újabb és újabb funkciókkal bővítse a szoftvert. Az üzleti intelligencia alkalmazása, implementálása az új funkcióba folyamatos kihívást jelent számunkra. A RECRUITO-ban alkalmazott üzleti intelligencia alapú megoldások célja a hatékonyság növelése és a döntéstámogatás. (Research-text alapú dok. tárolás, automatikus jelentkezés feldolgozás stb)

RECRUITO ATS
RECRUITO ATS

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
Platform:
Cégméret: KisKözépNagy
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák