reFactory

reFactory

NanoworX Kft.

NanoworX Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

reFactory rendszer a termelő tevékenységet folytató cégek ideális választása gyártási folyamataik, valamint a vállalat működtetéséhez szükséges munkafolyamatok teljes körű támogatásához a megrendelések kezelésétől, a raktározási és logisztikai folyamatokon keresztül, a gyártási végigkíséréséig és a kiszállításig.
A reFactory RIA megoldás: egy webes rendszer, melyet nem szükséges a telepíteni, nem kellenek hozzá böngésző bővítmények, viszont az asztali alkalmazások kényemét nyújtja a felhasználóknak.
A rendszer több alkalmazást foglal magában, melyet a megfelelő jogosultság birtokában tudnak csak elérni a felhasználók, így a használat nagyban leegyszerűsödik: ha valakinek a munkaköre miatt nem kell foglalkoznia egy részterülettel, akkor azt a modult el sem kell indítania, ha pedig több helyen kell tevékenykednie, akkor is csak egy alkalommal kell belépnie. A reFactory az alábbi területeken nyújt támogatást:
CRM – Ügyfélnyilvántartás
Teljeskörű ügyféladat kezelés az ügyfelek minden lényeges tulajdonságával, kapcsolattartók adataival, cégadatokkal és belső ügyfélinformációkkal. A rendszer támogatást ad a kedvezmények kezeléséhez is.
SCM - Értékesítés, beszerzés
Minden beszerzési folyamat támogatása az irodai eszközöktől a gyártáshoz szükséges anyagokig. A rendszer képes a készletszint figyelésre és automatikus riasztások készítésére. A reFactory automatikus e-mail feldolgozással is segít a beszerzésen dolgozók munkáját.
WMS – Raktározás
Raktárak és raktári pozíciók teljeskörű nyilvántartása a kezelése. A raktárosok munkájának segítése a leltározáskor szintén a rendszer feladata. A rendszer nem csak az egyedi azonosítóval rendelkező elemek elhelyezéséről tud gondoskodni, de a tömeges tárolást is képes kezelni.
LOG – Logisztika
A logisztikusok csapatának ad segítséget ez a komponens, melynek segítségével minden anyag- vagy félkésztermék mozgatási művelet a rendszerben rögzítésre kerül. Szintén itt kapnak támogatást az operátorok a tárolási egységek össze-, szét- és átépítéséhez.
MES – Gyártás
A modul a teljes gyártási folyamat felügyeletéhez, vezérléshez ad támogatást szükség esetén PLC integrációval. Fontos eleme a rendszernek az operátorokkal való kapcsolattartás is és az adatvizualizáció.
REP – Riport/kontrolling
Riporting alrendszer akár automatikusan generálódó riportokkal, egyedi és ad-hoc igények kielégítésének képességével.
QA – Minőségbiztosítás
Minőségbiztosítási folyamatok támogatása nem csak a shopflooron, de a laborban. Adatgyűjtés a vizualizációs megoldások egyaránt részét képezik ennek a modulnak.
HCM – Emberi erőforrások
Emberi erőforrások kezelése történik ebben az alkalmazásban a dolgozói adatok kezelésén túlmenően a műszak, műszakrend és munkarend adatok kezelése is itt történik meg.
MAN – Rendszerüzemeltetés
A rendszer agya: minden olyan beállítás, mely a működéshez szükséges itt érhető el. Itt található a teljes jogosultsági rendszer és innen lehet vezérelni a külső rendszerekkel való kapcsolattartást is.
reFactory
reFactory
reFactory

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 43 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák