RuffData

RuffData

RUFFTECH Kft.

RUFFTECH Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A RuffData innovatív technológia a vállalatirányítási rendszerek körében. A döntéshozatalt és kontrollingot támogató eszközök tipikus jellemzője, hogy bár az adatminőség függvényében értelmezhető alkalmazhatóságuk, az adatminőség, adattisztítás terén alapvetően a felhasználóra támaszkodnak, megközelítésük eredményoldali. Ezzel szemben a RuffData kapcsolat alapú szemlélete az egyes gazdasági, adminisztratív eseményeket a cég már előzetesen rögzített személyi állományán (workgroup) és rögzített vagy azonosítható ügyfelein (customer) keresztül szemléli és kezeli, így biztosítva, hogy a műveleti és elemző algoritmusok a legteljesebb és legtisztább adatkockán végezhessék a műveleteket. Az adatbázisban rögzíthető releváns cselekmények (bármilyen gazdasági hatással bíró esemény) az ügyfélre szabottan alakítható ki. Az egyes rekordoknál rögzíthető a mind az erőforrás, mind a költség és idővonzat.
A többszintű jogosultságkezelés (elkülöníthető szerepkörök és egyes műveletekhez kapcsolható egyedi jogok) biztosítják az eltérő feladatú kollégák önálló munkavégzését. A szoftver vékonykliens alapú működése lehetővé teszi mind a távoli elérést, mint az intraneten történő zártkörű használatot.
A meglévő adatbázisokból és önálló adatbevitel alapján készített riportok különböző formátumokban érhetők el, így mind a további munkavégzés, mind a prezentációs alap előállítása támogatott. További egyedi exportformátumok implementálása lehetséges.
Az analitika elkészítéséhez szükséges viszonyszámok, mértékegységek (pénznem, elszámolási egység, időbeli elszámolás) egyedileg paraméterezhetők, így a megrendelő igényeihez igazodva szakmaspecifikus vagy széles spektrumú elemzések készíthetők.
A szoftver - számlázóprogramhoz kapcsolva - alkalmas tényleges folyamattámogatásra is. Mindez jelentős ráfordítási időt és az adatbevitel kettőzéséből (folyamattámogató rendszer és VIR rendszer) eredő kockázatot csökkenti.
RuffData
RuffData

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 20 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák