RuffDrop

RuffDrop

RUFFTECH Kft.

RUFFTECH Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

A RuffDrop teljes körű logisztikai támogatást nyújt ügyfeleinknek a beszerzéstől a kiszállításig. Moduláris felépítése alkalmassá teszi, hogy mind az egyszerű, mind az összetett logisztikai lánccal rendelkező cégek alkalmazzák. A szoftver kezeli az alapanyagok, gyártási összetevők, egyéb javak beszerzését, a gyártási folyamatok során keletkező veszteségek kimutatását, az elkészült termékek készletértékelését. Több termék gyártása esetén a cikktörzs használata alkalmazható, így a termékcsoportok egyenként és összetetten is kezelhetők. Paraméterezhető termékmennyiség, önálló elnevezési lehetőséggel (pl. köteg, raklap, fólia, stb.). A szoftver a készletértékelés során megkülönbözteti a különböző szállítási fázisban lévő termékeket, így lehetőség van részletes státusztábla kialakítására (üzemi tárolás, aktív logisztikai státusz, raktárba beszállított, raktárban kiszállítás előtt tárolt, stb.).
A szoftver alkalmas a logisztikai eszközök teljesítményének követésére, az egyedileg azonosított eszközök kihasználtsága, költséghatékony működtetése ellenőrizhető.
Kezelhető a kiszállított, de bármely okból visszaérkező termék kezelése, kimutatása.
A termék fontos jellemzője a készletgazdálkodás segítése, azaz logisztikai műveletek időbeli és mennyiségi ütemezhetősége, logisztikai naptártervezés.
A termék támogatja az ügyvitelt, így a támogatott műveletekből kimutatás készíthető, továbbá CSV formátumban végrehajtható a KSH intrastat jelentések teljesítése közvetlenül a szoftverből.
A termék önálló felhő alapú megoldásként alkalmazható manuális vagy vonalkódos adatbevitellel a cikktörzs alapú vagy gyártási(termék)számú termékazonosításra, illetve hibrid verzióban alkalmas – megfelelő hardverelemekkel együtt – a párhuzamos, saját rendszerű automatikus termékazonosításra (gyári szám, egyedi rendszerű azonosítás). Utóbbi esetben a központtal való kapcsolat hiányában a vastag kliensek önállóan gyűjtik az adatokat, helyi kimutatások készthetők. Ezzel a logisztikai munkafolyamatok online kapcsolat hiányában is folytatódhatnak, az adatbázisok szinkronizálása a kapcsolat helyreállása után történik meg. Ez kiemelten alkalmas több raktár, illetve saját szállító egységek tevékenységének önálló és összehangolt biztosítására.
RuffDrop
RuffDrop
RuffDrop

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 15 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform:
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák