RuffID

RuffID

RUFFTECH Kft.

RUFFTECH Kft.

- 0.00 (0)

Bemutatás

Az RFID automatikus azonosításhoz és adatközléshez használt technológia, melynek lényege adatok tárolása és továbbítása RFID címkék és eszközök segítségével. Az RFID technológia alkalmazásával lehetővé válik az adatok teljesen automatikus beolvasása és valamilyen feldolgozó számítógép felé történő továbbítása emberi beavatkozás nélkül.

 Egyszerűbb
A rendszer biztosítja az automatikus azonosítást RFID címkék és eszközök segítségével, továbbá az adatok összegyűjtését, összesítését és továbbítását. A rendszer funkcionalitásai mobil eszközökön keresztül is elérhetőek. A rendszer támogatja a folyamatos belső és külső kommunikációt.

 Gyorsabb
A megoldásunk lehetővé teszi, hogy a felhasználó a rendszerbe való belépéskor csak egyszer azonosítsa magát és ezután a rendszer minden erőforrásához és szolgáltatásához további autentikáció nélkül hozzáférhessen. A megoldásunk lehetővé teszi, hogy a folyamatok közvetlenül az adott célterületekre kialakított rendszerben kerüljenek feldolgozásra, biztosítva az adatok megjelenítését és feldolgozását helytől és időtől függetlenül a különböző eszközökön.

 Biztonságosabb
A mobil eszközön keresztüli kommunikáció megfelel a hazai és a nemzetközi szabványoknak, ajánlásoknak. Szenzitív adatok használata esetén titkosítási algoritmust biztosít a védelem érdekében. Biztosítja a felhasználói és adminisztrátori tevékenységek visszakereshetőségét és az információk lekérdezhetőségét.
RuffID
RuffID

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz vásárlás (öröklicensz) - 2 000 000Ft-tól, egyszeri
Platform: Nincs információ
Cégméret: KisKözép
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák