SalesForm

SalesForm

Bemutatás

Bártfai Balázs vagyok a Salesfor.hu tol és mi abban segítünk magyar vállalkozásoknak, hogy olyan rendelési automatizmus tudják tenni a holnapjuk mögé, amivel négyszeres forgalom növekedést érhetlek el.

A vállalkozás célja az értékesítés, holnapot feladata terméket vagy szolgáltatást adjon el nyereséggel. Ha erre nem képes, akkor holnapod halott.

Hiányzik belőle egy olyan okos értékesítési stratégia, ami külföldön már zseniálisan működik, csak ide haza nem volt meg hozzá a könnyen elérhető technikai feltétel.

A szolgáltatásunk egy olyan szoftver, amivel programozói tudás nélkül, könnyedén bevezethető a rendelési automatizmus a vállalkozásodba. Egyszerűen csak egy rendelési gombot kell beillesztened a weboldaladba, és kosár funkció nélkül megvalósíthatod a többlépcsős értékesítést.

A többlépcsős értékesítés olyan mint amikor bemész a McDonaldsba, akarsz venni egy hamburgert, majd a végén veszel sültkrumplit, egy nagy üdítőt és még valami szószt is.

A SalesForm.hu használatával bevezetheted a vállalkozásodban az online bankkártyás fizetést, hogy kényelmesen tudják tőled vásárolni, bevezetheted az egykattintásos fizetést, hogy a vevődnek ne kelljen újra rendelési adatokat megadni, csak kattintt egy gombra és vásárol… vásárol… vásárol. Így teszel szert négyszeres bevétel növekedésre.

Bevezetheted az ismétlődő fizetést, amikor vevő egyszer megadja az adatait, és rendszeresen lesz tudod vonni tőle a pénzt. Nem neked kell könyörögni azért, hogy fizessen.
Fizetés után automatikusan számlát tudsz neki küldeni, hogy nem kelljen unalmas adatokat begépelned.

Fizetés után odaadhatod neki magát a terméket is, ha digitális. Ha fizikai, akkor pedig a logisztika elkezdheti a csomagolást és egy napon belül megtörtént a kiszállítás. Ez pedig hatalmas piaci előny.

A vevőd minden adatát egyszerre odaadhatod hírlevélküldő rendszerednek, a CRM rendszereknek, az egyedi nyilvántartásodnak, egy Excel táblázatnak. Minden adat nálad van, egyáltalán nem függsz tőlünk.

A magyar vállalkozások jövője a digitálizáció. A vállalkozásod korlátlan növekedéséhez rendelési automatizmusokat kell bevezetned, amihez nélkülözhetetlen azonnali bankkártyás fizetés. Ezt pedig legegyszerűbben SalesForm.hu segítségével tudják elérni.

2019 januárban indultunk el, azóta 150 vállalkozás lett az ügyfelünk. Rengeteg piaci szereplő ajánl minket, köztük nagy vállalatok is, úgy mint az OTP vagy a CIB bank vagy a Kulcs szoft zRT.

Neked is már csak egy SalesForm kell, hogy elérd.
SalesForm
SalesForm
SalesForm
SalesForm
SalesForm

Árazás

Árkategória:
Konstrukciók:
  • Licensz bérlés (licenszbérlet) - 25 000Ft-tól, Évente
Platform:
Cégméret: Kis
Ajánlás
0%
Használat
0%
Ár-érték arány
0%
Ügyfélszolgálat
0%
Funkcionalitás
0%
0.0 / 5
5.0
0%
(0)
4.0
0%
(0)
3.0
0%
(0)
2.0
0%
(0)
1.0
0%
(0)

Kapcsolódó kategóriák